reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

No chyba ze to implantacja 🤞🤞

Ja za to przechodzę jakąś paranoję.... jestem zaniepokojona wewnętrznie, nie wiem skąd ten nastrój....i czuję rozpieranie podbrzusza... może niepokoi mnie ten fakt, ze od 2 dni nie moglam siknąć na test, a zamówienie przyjdzie dopiero w poniedziałek 🤪🤯😨😱
I to ze jak wejde dzis do apteki to zakupie nie 1 a 2 testy🤪🙃
objawy implantacji chyba na tyle rzadko występują i już sobie je wmawiałam ze 3 razy 😂 u mnie minimalna krew nigdy nie przynosi nic dobrego: krew ale test pozytywny- puste jajo, minimalna krew w 5 mcu- skracanie szyjki i przedwczesny dwa dni pozniej, kropla krwi 2 lub 4 dni przed okresem - okres…już nawet się nie łudzę 🙈

reklama
Ehh i nie miałam tej owu w tym cyklu 🙄 ciekawe kiedy moja @ przydzie ...

Coś czuję, że ja i mój będziemy się oboje leczyć 😏
Ale miesiąc temu robiłam proga to owu była 🙄 więc u mnie jak w lotto 😅

Co tam u Was? U mnie zaskoczenia brak. Wczoraj przy okazji wizyty u weterynarza, wpadlam do rossmana jak po ogien, mialam wziac strumieniowy, ale myśle biore duo na wczoraj i dziś.... i dopiero dzis zorientowałam sie, ze ten 2 to plytkowy 20 🤣🤪🤪 bo na wczoraj wykorzystalam po powrocie odrazu strumieniowy , ale jestem 3 dni przed @ oba negatywne, to moge czekac juz na okres...nawet przyjmując ze owu byla 5.07 nie 3.07 dzis jest 11 dni po, musialby wczoraj popoludniowy wyjsc, najwyzej te z shopee będą na przyszly cykl, ale jade do rodziców więc ten seks na początku dni plodnych musialby byc meeega obfity, bo jade sama bez męża 🤪🤣😂🙃takze sierpień proszę wpisac mi wakacje.
Z symptomów czegokolwiek brak - sluz zwyczajny mokry i kremowy, szyjka wysoko, cycki miękkie bez zmian ...

Ostatnia edycja:
Co tam u Was? U mnie zaskoczenia brak. Wczoraj przy okazji wizyty u weterynarza, wpadlam do rossmana jak po ogien, mialam wziac strumieniowy, ale myśle biore duo na wczoraj i dziś.... i dopiero dzis zorientowałam sie, ze ten 2 to plytkowy 20 🤣🤪🤪 bo na wczoraj wykorzystalam po powrocie odrazu strumieniowy , ale jestem 3 dni przed @ oba negatywne, to moge czekac juz na okres...nawet przyjmując ze owu byla 5.07 nie 3.07 dzis jest 11 dni po, musialby wczoraj popoludniowy wyjsc, najwyzej te z shopee będą na przyszly cykl, ale jade do rodziców więc ten seks na początku dni plodnych musialby byc meeega obfity, bo jade sama bez męża 🤪🤣😂🙃takze sierpień proszę wpisac mi wakacje.
Z symptomów czegokolwiek brak - sluz zwyczajny mokry i kremowy, szyjka wysoko, cycki miękkie bez zmian ...
Myślisz, że 11 dpo musiałby wyjść? 🤷
Ja się dzisiaj czuje fatalnie. Już wczoraj wieczorem. Po 21 usnęłam na kanapie, od rana nie mam nic siły, wszystko mnie boli. Ale to może się przeziębiłam albo co. Chociaż nie powiem kusi mnie jechać na betę

reklama
Myślisz, że 11 dpo musiałby wyjść? 🤷
Ja się dzisiaj czuje fatalnie. Już wczoraj wieczorem. Po 21 usnęłam na kanapie, od rana nie mam nic siły, wszystko mnie boli. Ale to może się przeziębiłam albo co. Chociaż nie powiem kusi mnie jechać na betę
Ja bym jechala ! U Ciebie lekarz potwierdzil szanse ma ciążę, jsk mi @ nie przyjdzie zatestuje jeszcze, akurat test w poniedziałek dostanę a @ we wtorek. Nie mam jak poprzednio plamień przed okresem- jest biało i kremowo... ale nie nastawiam się.

Do góry