reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Kurcze. Trochę bym chciała a trochę teraz już boje się rozczarowania. Owu musiała być najpóźniej 4 lipca 🤯🤯
Jestem teraz taka niezdecydowana
Wrzucam bo widzę, ze twoja historia i tej dziewczyny są podobne, oby u Ciebie też byl sukces❤

Załączniki

• Screenshot_20220716-155957_Chrome.jpg
    Screenshot_20220716-155957_Chrome.jpg
    222,8 KB · Wyświetleń: 111
  • Screenshot_20220716-160017_Chrome.jpg
    Screenshot_20220716-160017_Chrome.jpg
    191,2 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Cześć wszystkim! Witam w 1dc i jednocześnie żegnam się z Wami i lipcowymi kreskami! Nie wiem, czy dociera do mnie to, że właściwie żegnam się również z naturalnymi staraniami... :oo:. Dotarłam do tego etapu, że pozostaje już tylko jedno rozwiązanie (IVF), i to cudowne mieć to jeszcze PRZED sobą - bo to oznacza, że jest jeszcze jakaś szansa. Przede mną więc jeszcze parę tygodni wiary i nadziei, po których albo będzie dobrze, albo przynajmniej będę wiedziała lepiej, jaka jest nasza sytuacja.
Życzę Wam wszystkim wspaniałych, prawdziwych ;-) dwóch kresek, super wzrastających bet i niezbyt długiego czekania! Wiem, że dla wielu z Was IVF wydaje się czymś niewyobrażalnym i być może smutnym... też kiedyś byłam na innym etapie ;-) Teraz traktuję to przede wszystkim jaką wspaniałą szansę, a nie tragedię niemożliwości naturalnego poczęcia. Za Was trzymam w każdym razie kciuki za to, by wszystko potoczyło się po Waszej myśli i zgodnie z Waszymi pragnieniami!
Będę Was podglądać z innych wątków;-)
Trzymam kciuki 🤞🤞 Gdy nadejdzie ten szczęśliwy dzień, napisz nam o tym.

Cześć wszystkim! Witam w 1dc i jednocześnie żegnam się z Wami i lipcowymi kreskami! Nie wiem, czy dociera do mnie to, że właściwie żegnam się również z naturalnymi staraniami... :oo:. Dotarłam do tego etapu, że pozostaje już tylko jedno rozwiązanie (IVF), i to cudowne mieć to jeszcze PRZED sobą - bo to oznacza, że jest jeszcze jakaś szansa. Przede mną więc jeszcze parę tygodni wiary i nadziei, po których albo będzie dobrze, albo przynajmniej będę wiedziała lepiej, jaka jest nasza sytuacja.
Życzę Wam wszystkim wspaniałych, prawdziwych ;-) dwóch kresek, super wzrastających bet i niezbyt długiego czekania! Wiem, że dla wielu z Was IVF wydaje się czymś niewyobrażalnym i być może smutnym... też kiedyś byłam na innym etapie ;-) Teraz traktuję to przede wszystkim jaką wspaniałą szansę, a nie tragedię niemożliwości naturalnego poczęcia. Za Was trzymam w każdym razie kciuki za to, by wszystko potoczyło się po Waszej myśli i zgodnie z Waszymi pragnieniami!
Będę Was podglądać z innych wątków;-)
Jestem całym sercem z Tobą ❤️. Trzymam mocno kciuki.
P.S. Też poznałam męża grubo po 30🤣.

A czy ty badałaś bhcg po poronieniu czy spadła do 0?
Może teraz ten wynik powyżej 2 a potem spadek to jeszcze pozostałość po poronieniu?
Nie badalam. 20 czerwca w dniu wypisu miałam betę albo 29 albo 39 więc nie wiem czy to pozostałość. No nie wnikam już i nie mam jak tego teraz sprawdzić 😃
Ale beta spadła po poronieniu, skoro była owulacja. A to potwierdziło dwóch lekarzy. Może po prostu w tym cyklu się nie udało.
Nie mówię, że nie jest mi przykro ale też owulacja wystąpiła wcześniej niż się spodziewałam i to pierwszy miesiąc starań, chociaż starania to ja miałam dopiero w planach, bo właśnie ta owulacja myślalam że będzie później

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki :) ja dziś ( na moje oko) jakieś 3/4 dpo. Ciągną mnie jajniki i zaczynaja bolec piersi ale aż się dziwie, ze dopiero teraz bo mam tak od dnia owulacji lub dzień po. No chyba, ze organizm mnie zawiódł i owulka była wczoraj ale wtedy to słabo trochę bo seksy były wtorek, sroda, czwartek. Wczoraj foszek poszedł i już nie było nic 🤣🤷‍♀️ Trochę się cykam bo w poniedziałek mam dentystę, niestety koniecznie na zabieg usunięcia 8 bo zaczęła się psuć nawet nie wiem kiedy i pobolewa :/ myślicie, zeby mówić, ze się staramy ? To zmieni jakoś leczenie ? Wiem, ze w ciąży nie jestem jeszcze póki co na pewno, ale i tak się obawiam, ze to zmniejszy sporo nasze szanse w tym cyklu :(

reklama
Witam dziewczynki :) ja dziś ( na moje oko) jakieś 3/4 dpo. Ciągną mnie jajniki i zaczynaja bolec piersi ale aż się dziwie, ze dopiero teraz bo mam tak od dnia owulacji lub dzień po. No chyba, ze organizm mnie zawiódł i owulka była wczoraj ale wtedy to słabo trochę bo seksy były wtorek, sroda, czwartek. Wczoraj foszek poszedł i już nie było nic 🤣🤷‍♀️ Trochę się cykam bo w poniedziałek mam dentystę, niestety koniecznie na zabieg usunięcia 8 bo zaczęła się psuć nawet nie wiem kiedy i pobolewa :/ myślicie, zeby mówić, ze się staramy ? To zmieni jakoś leczenie ? Wiem, ze w ciąży nie jestem jeszcze póki co na pewno, ale i tak się obawiam, ze to zmniejszy sporo nasze szanse w tym cyklu :(

To nie ma znaczenia, a bardzo ważne są zdrowe zęby

Do góry