reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

To akurat wiem, zeby „sieją” na wszystko. Mam zdrowe ząbki tylko 2 plomby a ta ósemka wybiła się może z miesiąc temu i już jest w niej dziurka która tak mi się daje we znaki w tym tygodniu, ze masakra aż w szoku jestem 😳 wzięłam nawet w czwartek 2 przeciwbólowe bo już wytrzymać nie mogłam a tak się starałam nic nie brać :(
Skoro dopiero co się wybiła, to może zrobiła się kieszonka zębowa? Poproś lekarza, żeby najpierw zerknął na to :) miałam podobna sytuacje zimą, cały tydzień bolała mnie 8, już byłam nastawiona na kanałowe (nie mogłabym jej usunąć ze względu na aparat, potrzebuje jej 😬). Tylko jak coś, to nie daj sobie wmówić ze czyszczenie kieszonki nie boli. Ja dałam się nabrać i ledwo wytrzymałam.

reklama
Ja dziś powinnam dostać @ . Na razie cisza 🙈Testu w końcu nie zrobiłam jak nic się nie zmieni zrobię jutro z samego rana

Nie mam Cię na liście to testowania. Nie zapisywałaś się, czy przegapiłam? :)

Ogólnie dziewczyny jak któraś chce się wpisać to najlepiej oznaczajcie mnie bo jednak gdzieś w tych różnych postach mogę przegapić :) tylko ostrzegam, że potem dopytuję i wywołuję ;)

@Zielona2426 @Co.ma.byc @Malinowa_chmurka @Mikimka @Harinka jakieś zmiany u was?

@asiakyupl @Ania070 testowałyście dzisiaj? :)

Skoro dopiero co się wybiła, to może zrobiła się kieszonka zębowa? Poproś lekarza, żeby najpierw zerknął na to :) miałam podobna sytuacje zimą, cały tydzień bolała mnie 8, już byłam nastawiona na kanałowe (nie mogłabym jej usunąć ze względu na aparat, potrzebuje jej 😬). Tylko jak coś, to nie daj sobie wmówić ze czyszczenie kieszonki nie boli. Ja dałam się nabrać i ledwo wytrzymałam.
Oo dziękuje za informacje, ja nie wiem nie znam się na tym, jutro zobaczymy co i jak, ale tak mnie wieczorami łupie, ze tylko głowa o ścianę bym uderzała :(

reklama
Do góry