reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

To akurat wiem, zeby „sieją” na wszystko. Mam zdrowe ząbki tylko 2 plomby a ta ósemka wybiła się może z miesiąc temu i już jest w niej dziurka która tak mi się daje we znaki w tym tygodniu, ze masakra aż w szoku jestem 😳 wzięłam nawet w czwartek 2 przeciwbólowe bo już wytrzymać nie mogłam a tak się starałam nic nie brać :(
Skoro dopiero co się wybiła, to może zrobiła się kieszonka zębowa? Poproś lekarza, żeby najpierw zerknął na to :) miałam podobna sytuacje zimą, cały tydzień bolała mnie 8, już byłam nastawiona na kanałowe (nie mogłabym jej usunąć ze względu na aparat, potrzebuje jej 😬). Tylko jak coś, to nie daj sobie wmówić ze czyszczenie kieszonki nie boli. Ja dałam się nabrać i ledwo wytrzymałam.

reklama
Ja dziś powinnam dostać @ . Na razie cisza 🙈Testu w końcu nie zrobiłam jak nic się nie zmieni zrobię jutro z samego rana

Nie mam Cię na liście to testowania. Nie zapisywałaś się, czy przegapiłam? :)

Ogólnie dziewczyny jak któraś chce się wpisać to najlepiej oznaczajcie mnie bo jednak gdzieś w tych różnych postach mogę przegapić :) tylko ostrzegam, że potem dopytuję i wywołuję ;)

@Zielona2426 @Co.ma.byc @Malinowa_chmurka @Mikimka @Harinka jakieś zmiany u was?

@asiakyupl @Ania070 testowałyście dzisiaj? :)

Skoro dopiero co się wybiła, to może zrobiła się kieszonka zębowa? Poproś lekarza, żeby najpierw zerknął na to :) miałam podobna sytuacje zimą, cały tydzień bolała mnie 8, już byłam nastawiona na kanałowe (nie mogłabym jej usunąć ze względu na aparat, potrzebuje jej 😬). Tylko jak coś, to nie daj sobie wmówić ze czyszczenie kieszonki nie boli. Ja dałam się nabrać i ledwo wytrzymałam.
Oo dziękuje za informacje, ja nie wiem nie znam się na tym, jutro zobaczymy co i jak, ale tak mnie wieczorami łupie, ze tylko głowa o ścianę bym uderzała :(

reklama
Do góry