Co.ma.byc
Początkująca w BB
I tak to jest ze słabym internetem ;( przytulam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak to jest ze słabym internetem ;( przytulam!
Łączę się z TobąMoja beta to 0,9 wiec tym razem nie udało się. Może za miesiąc
Dzisiaj wypije drinka za was wszystkie drinka
PrzytulamŁączę się z Tobą
Hej, IVF robisz w Polsce?Chyba jestem już tak przyzwyczajona do bieli i porażek, i nielogicznych sytuacji, że nawet jakoś nie mam w tym momencie ani żalu, ani pretensji... Gorzej by było, gdyby taki test trafił się jakiejś nie-weterance, której naprawdę dałoby to nadzieję...
Czuję jednak, że jeśli po IVF wyjdzie mi negatyw, wtedy już będzie gorzej...
Nie ma sprawy, ja też sobie nie robiłam ;-) Tak było też z moją mamą, gdy była ze mną w ciąży - w sensie @ przez pierwsze miesiące.@Madame JS nie chce robić nadziei ale moja koleżanka miała „okres” przez cały pierwszy trymestr także czekam na kolejne testy i mocno trzymam kciuki!
Nie, na miejscu :-)Hej, IVF robisz w Polsce?
No chyba ze to implantacjaJa się rozchorowałam i to tak porządnie. Katar, ból gardła, osłabienie i mi niedobrze od 2 dni. Przed chwila miałam nitkę krwi, boli mnie brzuch wiec pewnie @ się rozkręci. Dzisiaj 25 dzień wiec nie wiem czy nawet doczekam do jutrzejszego pierwszego testowania :/