reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Chyba jestem już tak przyzwyczajona do bieli i porażek, i nielogicznych sytuacji, że nawet jakoś nie mam w tym momencie ani żalu, ani pretensji... Gorzej by było, gdyby taki test trafił się jakiejś nie-weterance, której naprawdę dałoby to nadzieję...
Czuję jednak, że jeśli po IVF wyjdzie mi negatyw, wtedy już będzie gorzej...
Hej, IVF robisz w Polsce?

Dzień dobry dziewczyny 😁
Ja to sobie może za pół roku sikne dopiero 🤭 a nie ukrywam, że lubiłam robić testy...

Dziś byłam u gin, zrobiła mi cytologię.
Dzisiaj mam 26dc i kurcze powiedziała, że jeden jajnik wygląda jej na policystyczny, brak żadnego pęcherzyka dominującego, więc albo owu była albo nie było i cykl się wydłuży ( oczywiście zrobiłam proga i czekam na wyniki ).
Bo na USG coś było jakby ciałko ale nie była pewna... No więc tyle.

Ja się rozchorowałam i to tak porządnie. Katar, ból gardła, osłabienie i mi niedobrze od 2 dni. Przed chwila miałam nitkę krwi, boli mnie brzuch wiec pewnie @ się rozkręci. Dzisiaj 25 dzień wiec nie wiem czy nawet doczekam do jutrzejszego pierwszego testowania :/

Ja się rozchorowałam i to tak porządnie. Katar, ból gardła, osłabienie i mi niedobrze od 2 dni. Przed chwila miałam nitkę krwi, boli mnie brzuch wiec pewnie @ się rozkręci. Dzisiaj 25 dzień wiec nie wiem czy nawet doczekam do jutrzejszego pierwszego testowania :/
No chyba ze to implantacja 🤞🤞

Ja za to przechodzę jakąś paranoję.... jestem zaniepokojona wewnętrznie, nie wiem skąd ten nastrój....i czuję rozpieranie podbrzusza... może niepokoi mnie ten fakt, ze od 2 dni nie moglam siknąć na test, a zamówienie przyjdzie dopiero w poniedziałek 🤪🤯😨😱
I to ze jak wejde dzis do apteki to zakupie nie 1 a 2 testy🤪🙃

Ostatnia edycja:
I biel bieli 😶 w takim razie czekam na @ i zaczynamy ponownie starania.
20220715_171525.jpg

reklama
Ja okres na całego, za to brzuch tak mi nabrzmiało, że wygląda na ciążowy 😂😂🙈. Dziś wypije wieczorem lampkę wina za wyklarowanie wszystkich niepewnych kreseczek w tym miesiącu 😁, a sama będę czekać na sierpniowa grupę 😁. Może doczekam chociaż etapu robienia sensu testu🙈, dziś 3 przyszły mi do paczkomatu więc byle do sierpnia 😂😂. Nadrobiłam wszystkie wiadomości. Co do testu wybarwionego, a nagle nic z tego, sama śledziłam co z tego wyszło, szkoda 😪, ale życzę powodzenia i 3mam ✊✊

Ostatnia edycja:
Do góry