reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Chyba jestem już tak przyzwyczajona do bieli i porażek, i nielogicznych sytuacji, że nawet jakoś nie mam w tym momencie ani żalu, ani pretensji... Gorzej by było, gdyby taki test trafił się jakiejś nie-weterance, której naprawdę dałoby to nadzieję...
Czuję jednak, że jeśli po IVF wyjdzie mi negatyw, wtedy już będzie gorzej...
Hej, IVF robisz w Polsce?

Dzień dobry dziewczyny 😁
Ja to sobie może za pół roku sikne dopiero 🤭 a nie ukrywam, że lubiłam robić testy...

Dziś byłam u gin, zrobiła mi cytologię.
Dzisiaj mam 26dc i kurcze powiedziała, że jeden jajnik wygląda jej na policystyczny, brak żadnego pęcherzyka dominującego, więc albo owu była albo nie było i cykl się wydłuży ( oczywiście zrobiłam proga i czekam na wyniki ).
Bo na USG coś było jakby ciałko ale nie była pewna... No więc tyle.

Ja się rozchorowałam i to tak porządnie. Katar, ból gardła, osłabienie i mi niedobrze od 2 dni. Przed chwila miałam nitkę krwi, boli mnie brzuch wiec pewnie @ się rozkręci. Dzisiaj 25 dzień wiec nie wiem czy nawet doczekam do jutrzejszego pierwszego testowania :/

Ja się rozchorowałam i to tak porządnie. Katar, ból gardła, osłabienie i mi niedobrze od 2 dni. Przed chwila miałam nitkę krwi, boli mnie brzuch wiec pewnie @ się rozkręci. Dzisiaj 25 dzień wiec nie wiem czy nawet doczekam do jutrzejszego pierwszego testowania :/
No chyba ze to implantacja 🤞🤞

Ja za to przechodzę jakąś paranoję.... jestem zaniepokojona wewnętrznie, nie wiem skąd ten nastrój....i czuję rozpieranie podbrzusza... może niepokoi mnie ten fakt, ze od 2 dni nie moglam siknąć na test, a zamówienie przyjdzie dopiero w poniedziałek 🤪🤯😨😱
I to ze jak wejde dzis do apteki to zakupie nie 1 a 2 testy🤪🙃

Ostatnia edycja:
I biel bieli 😶 w takim razie czekam na @ i zaczynamy ponownie starania.
20220715_171525.jpg

reklama
Ja okres na całego, za to brzuch tak mi nabrzmiało, że wygląda na ciążowy 😂😂🙈. Dziś wypije wieczorem lampkę wina za wyklarowanie wszystkich niepewnych kreseczek w tym miesiącu 😁, a sama będę czekać na sierpniowa grupę 😁. Może doczekam chociaż etapu robienia sensu testu🙈, dziś 3 przyszły mi do paczkomatu więc byle do sierpnia 😂😂. Nadrobiłam wszystkie wiadomości. Co do testu wybarwionego, a nagle nic z tego, sama śledziłam co z tego wyszło, szkoda 😪, ale życzę powodzenia i 3mam ✊✊

Ostatnia edycja:
Do góry