reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Kiedy masz termin @
Według tego co ustaliłam w szpitalu przy wypisie to dzisiaj.
Wczoraj miałam negatywny test. Nie czuję żadnych zmian, objawów ciążowych.
Wiem, że owulacja była. Nie wiem kiedy. Wczoraj czytałam internety a później mój opis USG z 5 lipca i przedział owu to 3-5 lipca. Chociaż wewnętrznie czuje, że to nie ten cykl. Jak nie będzie @ ani dziś ani jutro to we wtorek jadę na betę, znowu.

reklama
Według tego co ustaliłam w szpitalu przy wypisie to dzisiaj.
Wczoraj miałam negatywny test. Nie czuję żadnych zmian, objawów ciążowych.
Wiem, że owulacja była. Nie wiem kiedy. Wczoraj czytałam internety a później mój opis USG z 5 lipca i przedział owu to 3-5 lipca. Chociaż wewnętrznie czuje, że to nie ten cykl. Jak nie będzie @ ani dziś ani jutro to we wtorek jadę na betę, znowu.
Tez we wtorek mam termin @ czuję się tak źle ze az niemożliwie... bylam nawet tym stanem przekonana, ze albo to dzis ta kreska będzie albo wcale😠😐😣😫 no i wcale

Przeswietlenia nie mozna w ciazy, i znieczulenie inne podadzą. Ale na tym etapie przed implantacją, to znieczulenie raczej nie zaszkodzi, ale przeswietlenia nie zrobiłbym.

Nie ma czegoś takiego jak inne znieczulenie. RTG nie zaleca się w ciąży, natomiast znieczulenie nie jest problemem. Gdyby było cesarki były by na żywca ;) a są nawet w pełnej narkozie

Tez we wtorek mam termin @ czuję się tak źle ze az niemożliwie... bylam nawet tym stanem przekonana, ze albo to dzis ta kreska będzie albo wcale😠😐😣😫 no i wcale
No ja też już czekam na @ i kolejny miesiąc. Mimo dobrych wiadomości w czwartek u gina test był wczoraj biały. Nie jest to takie proste jak widać 🙄

Szkoda, że u Ciebie biało 😢 nadal czujesz się przeziębieniowo?

Nie ma czegoś takiego jak inne znieczulenie. RTG nie zaleca się w ciąży, natomiast znieczulenie nie jest problemem. Gdyby było cesarki były by na żywca ;) a są nawet w pełnej narkozie
Byłam w ciąży u stomatologa i usłyszałam, że jest znieczulenie nieobkurczajace narczyn krwionośnych 🙄 ale ostatecznie nie potrzebowałam znieczulenia, więc nie wiem czy takie rzeczywiście jest czy lekarze chcą pacjentkę uspokoic

No ja też już czekam na @ i kolejny miesiąc. Mimo dobrych wiadomości w czwartek u gina test był wczoraj biały. Nie jest to takie proste jak widać 🙄

Szkoda, że u Ciebie biało 😢 nadal czujesz się przeziębieniowo?
Strasznie, grypowo, boli mnie cale ciało i głowa, nawet zęby- wszystkie, temperatura sprzed chwili 37,5 stopni🤒🤧

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie tak jakby okres starań czy lato nie zwalnia z chorowania ;)
Ja 2 tygodnie temu miałam taką anginę jakiej dawno nie miałam. Ostatni raz tak fatalnie to się czułam w lutym mając covid

Jest taka głupia teoria, że akurat w momencie owulacji lepiej być lekko chorą bo organizm skupiony na walce z chorobą, nie "walczy" z zarodkiem ;)

Do góry