reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Wiecie tak jakby okres starań czy lato nie zwalnia z chorowania ;)
Ja 2 tygodnie temu miałam taką anginę jakiej dawno nie miałam. Ostatni raz tak fatalnie to się czułam w lutym mając covid

Jest taka głupia teoria, że akurat w momencie owulacji lepiej być lekko chorą bo organizm skupiony na walce z chorobą, nie "walczy" z zarodkiem ;)
Niestety u mnie trochę za późno ta choroba, ciekawe czy wogole owu byla, jak 29.07 mialam betę 2,13 jeszcze😫😫

reklama
U mnie dzis biało i mało tego.... tak mnie połamało, że myslalam, że w dzisiejszą noc zejdę ... a przed wykonaniem testu nie chcialsm brać niczego.... bol głowy niesamowity w obu skroniach, katar i bolą mnie wszystkie kosci, mięśnie, stawy... ciekawe covid czy grypa... oczywiście prawie nie spałam, gorączki na szczescie nie mam... będzie piękne wejście w nowy cykl
Oooo nie 😢😢 najgorzej, przytulam.

Nie mam Cię na liście to testowania. Nie zapisywałaś się, czy przegapiłam? :)

Ogólnie dziewczyny jak któraś chce się wpisać to najlepiej oznaczajcie mnie bo jednak gdzieś w tych różnych postach mogę przegapić :) tylko ostrzegam, że potem dopytuję i wywołuję ;)

@Zielona2426 @Co.ma.byc @Malinowa_chmurka @Mikimka @Harinka jakieś zmiany u was?

@asiakyupl @Ania070 testowałyście dzisiaj? :)
Nie zapisywałam się w tym miesiącu 😉 ale można mi wpisać 🩸 właśnie się wszystko rozkręciło i zwijam się z bólu 😥 No nic czekam na sierpień

W stomatologii są różne rodzaje znieczuleń. Dla kobiet w ciąży podawane są te z mniejszą ilością adrenaliny czyli substancji obkurczającej naczynia krwionośne i z innym składem chemicznym. Poród a zabieg stomatologiczny to co innego. Znieczulenia różnią się nawet kolorem. Często te bezpieczniejsze są zielone żeby się nie myliło:) ("mądrzę się" bo często podawałam i wkładałam do karpuli).

Uwaga uwaga !!
Oglaszam ze zaliczylam na pinku 1 raz, kreskę testową, zawsze zostawiam sobie test do wieczora i lukam na niego 500 razy na balkonie czy pod latarkę🙃🙃🙃 wybaczcie glupek ze mnie, no i dzis sie dopatrzylam kreski testowej...😂 ależ osiągnięcie

Załączniki

• 20220717_181020.jpg
    20220717_181020.jpg
    594,8 KB · Wyświetleń: 142
  • 20220717_174917.jpg
    20220717_174917.jpg
    772,4 KB · Wyświetleń: 145
  • 20220717_181301.jpg
    20220717_181301.jpg
    648,7 KB · Wyświetleń: 138
reklama
Do góry