reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Zastanawiają mnie znaczne różnice w normach dot. progesteronu w alabie i innych laboratoriach. Myślicie, że brać to pod uwagę przy interpretacji wyniku ?

reklama
Ja też mam czasem plamienia około 7dpo i do tej pory nikt nie wie skąd to się bierze.
Raz mam, raz nie mam, ostatnio nie miałam kilka miesięcy a teraz 2 miesiace znów.
dziwna sprawa,u mnie pierwszy raz takie coś mam,też zastanawiałam się że może to być po seksie podrażnione coś ale w sumie od 2 dni nie współżyliśmy a ja już po owu jestem

dziwna sprawa,u mnie pierwszy raz takie coś mam,też zastanawiałam się że może to być po seksie podrażnione coś ale w sumie od 2 dni nie współżyliśmy a ja już po owu jestem
no u mnie to niezależnie, ale seks zawsze to wzmagał, że z plamień robiła się krew. Spreawdzane miałam wiele rzeczy, progesteron, czy nie ma polipów, wyleczone cd138. I tak sobie raz są te plamienia, raz nie ma.

Ja akurat wczoraj dostałam plamienia (na różowo ) w 7dc. Tak mi wczoraj ciśnienie podskoczyło ze stresu na jedna informacje ,już myślałam ze coś mi pękło 🫣 A akurat teraz co drugi dzień dwie tabletki Lametty zamiast jedną. Ja to teraz czyje się jak nastolatka podczas tych stymulacji - ciagle coś nowego odkrywam co nie było mi znane przed przeszło 30 lat 😹

Ja akurat wczoraj dostałam plamienia (na różowo ) w 7dc. Tak mi wczoraj ciśnienie podskoczyło ze stresu na jedna informacje ,już myślałam ze coś mi pękło 🫣 A akurat teraz co drugi dzień dwie tabletki Lametty zamiast jedną. Ja to teraz czyje się jak nastolatka podczas tych stymulacji - ciagle coś nowego odkrywam co nie było mi znane przed przeszło 30 lat 😹

ja tęsknię za chwilami kiedy nie liczyłam, który dzień cyklu, a pierwszy dzień okresu witałam wzruszeniem ramion 😓 może kiedyś jeszcze wrócą te szczęśliwe, beztroskie chwile 😁

ja tęsknię za chwilami kiedy nie liczyłam, który dzień cyklu, a pierwszy dzień okresu witałam wzruszeniem ramion 😓 może kiedyś jeszcze wrócą te szczęśliwe, beztroskie chwile 😁
Nie chce nic mówić, ale u mnie mimo że naturalne starania już odpuściliśmy to nadal robię testy owulacyjne 🤡 chce po prostu wiedzieć dokładnie kiedy będzie okres 😅

Nie chce nic mówić, ale u mnie mimo że naturalne starania już odpuściliśmy to nadal robię testy owulacyjne 🤡 chce po prostu wiedzieć dokładnie kiedy będzie okres 😅
o nie, jak tylko się W KOŃCU uda to pierwsze co wywalam te wszystkie papierki do sikania, ewentualnie odstąpię potrzebującym, bo ostatnio na Amazonie kupiłam jakiś gigantyczny zapas 😂 Na szczęście mam bardzo regularnie okres przez większość cykli. Ale co z tego 🤡

reklama
O matko i córko. Mnie chyba kosmici podmienili. Lodówka na błysk, piekarnika to żal będzie używać - tak jest wyczyszczony. Ściągałam drzwi, szyby, ruszty a generalnie wszystko co się dało ściągnąć i rozkręcić. I nie przepuszczałam żadnemu zatłuszczeniu i zabrudzeniu. Zlew z syfonem wyczyszczony. Podłoga na kolanach.
A ja właśnie wciągnęłam banana i jogurt i mam ochotę na trening.
Audrey Whitby Reaction GIF by AwesomenessTV

Do góry