reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Ja to samo odkryłam w tym cyklu zawsze myślałam ze mam owulacje jak zaczynają mnie kłuć jajniki a okazało się po testach że to jeszcze przed tym i pik wyskoczył 4 dni wcześniej niż kalendarzyk pokazywał,myślałam ze znam swoje ciało a się okazało że słabo 🫣
Ja to samo odkryłam w tym cyklu zawsze myślałam ze mam owulacje jak zaczynają mnie kłuć jajniki a okazało się po testach że to jeszcze przed tym i pik wyskoczył 4 dni wcześniej niż kalendarzyk pokazywał,myślałam ze znam swoje ciało a się okazało że słabo 🫣

Ja co prawda pierwszy raz bawię się z testami ale u mnie znów było tak że w sobotę o 11 pierwszy pozytywny . No ok . A wczoraj miałam takie bóle lewego jajnika że aż mnie wycinało. Możliwe że tak późno po pozytywie była owulacja ? 🤔

Właśnie zauważyłam na papieże różowy śluz , myślicie że to kwestia owulacji czy tego niskiego porga ? Bo na @ zdecydowanie za wcześnie dopiero 15 DC

Ja znowu zauważyłam krew z śluzem przy podcieraniu,mega dziwna akcja pierwszy raz w życiu takie coś mam a jestem teraz 7 dzień po piku.. znając moje życie to znowu jakieś problemy będą,jak nie będzie ciąży to chyba do gina pójdę bo to chyba nie jest normalne ?

Właśnie zauważyłam na papieże różowy śluz , myślicie że to kwestia owulacji czy tego niskiego porga ? Bo na @ zdecydowanie za wcześnie dopiero 15 DC
Ja miewam czasem plamienie, wręcz lekkie krwawienie podczas owulacji.

Ja znowu zauważyłam krew z śluzem przy podcieraniu,mega dziwna akcja pierwszy raz w życiu takie coś mam a jestem teraz 7 dzień po piku.. znając moje życie to znowu jakieś problemy będą,jak nie będzie ciąży to chyba do gina pójdę bo to chyba nie jest normalne ?

Ciężko powiedzieć, może to być plamienie implantacyjne nawet na tym etapie 🤞🏻 a jeśli nie to pewnie, możesz iść do gina

Ciężko powiedzieć, może to być plamienie implantacyjne nawet na tym etapie 🤞🏻 a jeśli nie to pewnie, możesz iść do gina
zobaczymy,sama jestem ciekawa co to jest,gdyby to było plamienie implantacyjne to kiedy mógł by test wyjść pozytywny najwcześniej ?

u mnie zdążyło się raz parę miesięcy temu , przynajmniej tak wtedy powiedział lekarz że to plamienie okoloowulacyjne i przepisał wtedy duphaston , później się nie zdarzało , teraz wczoraj miałam parę brązowych plamek na wkładce , chwilę jasno brązowy śluz później nic cały dzień , i teraz przy podcieraniu lekko różowy , przy kolejnej wizycie w toalecie nic na wkładce ani na papierze . Wtedy właśnie miałam takie mocniejsze plamienie

reklama
zobaczymy,sama jestem ciekawa co to jest,gdyby to było plamienie implantacyjne to kiedy mógł by test wyjść pozytywny najwcześniej ?
Ja też mam czasem plamienia około 7dpo i do tej pory nikt nie wie skąd to się bierze.
Raz mam, raz nie mam, ostatnio nie miałam kilka miesięcy a teraz 2 miesiace znów.

Do góry