reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Zastanawiają mnie znaczne różnice w normach dot. progesteronu w alabie i innych laboratoriach. Myślicie, że brać to pod uwagę przy interpretacji wyniku ?

reklama
Ja też mam czasem plamienia około 7dpo i do tej pory nikt nie wie skąd to się bierze.
Raz mam, raz nie mam, ostatnio nie miałam kilka miesięcy a teraz 2 miesiace znów.
dziwna sprawa,u mnie pierwszy raz takie coś mam,też zastanawiałam się że może to być po seksie podrażnione coś ale w sumie od 2 dni nie współżyliśmy a ja już po owu jestem

dziwna sprawa,u mnie pierwszy raz takie coś mam,też zastanawiałam się że może to być po seksie podrażnione coś ale w sumie od 2 dni nie współżyliśmy a ja już po owu jestem
no u mnie to niezależnie, ale seks zawsze to wzmagał, że z plamień robiła się krew. Spreawdzane miałam wiele rzeczy, progesteron, czy nie ma polipów, wyleczone cd138. I tak sobie raz są te plamienia, raz nie ma.

Ja akurat wczoraj dostałam plamienia (na różowo ) w 7dc. Tak mi wczoraj ciśnienie podskoczyło ze stresu na jedna informacje ,już myślałam ze coś mi pękło 🫣 A akurat teraz co drugi dzień dwie tabletki Lametty zamiast jedną. Ja to teraz czyje się jak nastolatka podczas tych stymulacji - ciagle coś nowego odkrywam co nie było mi znane przed przeszło 30 lat 😹

Ja akurat wczoraj dostałam plamienia (na różowo ) w 7dc. Tak mi wczoraj ciśnienie podskoczyło ze stresu na jedna informacje ,już myślałam ze coś mi pękło 🫣 A akurat teraz co drugi dzień dwie tabletki Lametty zamiast jedną. Ja to teraz czyje się jak nastolatka podczas tych stymulacji - ciagle coś nowego odkrywam co nie było mi znane przed przeszło 30 lat 😹

ja tęsknię za chwilami kiedy nie liczyłam, który dzień cyklu, a pierwszy dzień okresu witałam wzruszeniem ramion 😓 może kiedyś jeszcze wrócą te szczęśliwe, beztroskie chwile 😁

ja tęsknię za chwilami kiedy nie liczyłam, który dzień cyklu, a pierwszy dzień okresu witałam wzruszeniem ramion 😓 może kiedyś jeszcze wrócą te szczęśliwe, beztroskie chwile 😁
Nie chce nic mówić, ale u mnie mimo że naturalne starania już odpuściliśmy to nadal robię testy owulacyjne 🤡 chce po prostu wiedzieć dokładnie kiedy będzie okres 😅

Nie chce nic mówić, ale u mnie mimo że naturalne starania już odpuściliśmy to nadal robię testy owulacyjne 🤡 chce po prostu wiedzieć dokładnie kiedy będzie okres 😅
o nie, jak tylko się W KOŃCU uda to pierwsze co wywalam te wszystkie papierki do sikania, ewentualnie odstąpię potrzebującym, bo ostatnio na Amazonie kupiłam jakiś gigantyczny zapas 😂 Na szczęście mam bardzo regularnie okres przez większość cykli. Ale co z tego 🤡

reklama
O matko i córko. Mnie chyba kosmici podmienili. Lodówka na błysk, piekarnika to żal będzie używać - tak jest wyczyszczony. Ściągałam drzwi, szyby, ruszty a generalnie wszystko co się dało ściągnąć i rozkręcić. I nie przepuszczałam żadnemu zatłuszczeniu i zabrudzeniu. Zlew z syfonem wyczyszczony. Podłoga na kolanach.
A ja właśnie wciągnęłam banana i jogurt i mam ochotę na trening.
Audrey Whitby Reaction GIF by AwesomenessTV

Do góry