Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mam doświadczenia z pozytywnymi testami, ja bym pewnie za dwa dni zrobiła ale nastawieniem że może wyjść ale nie musi nadalzobaczymy,sama jestem ciekawa co to jest,gdyby to było plamienie implantacyjne to kiedy mógł by test wyjść pozytywny najwcześniej ?
dziwna sprawa,u mnie pierwszy raz takie coś mam,też zastanawiałam się że może to być po seksie podrażnione coś ale w sumie od 2 dni nie współżyliśmy a ja już po owu jestemJa też mam czasem plamienia około 7dpo i do tej pory nikt nie wie skąd to się bierze.
Raz mam, raz nie mam, ostatnio nie miałam kilka miesięcy a teraz 2 miesiace znów.
no u mnie to niezależnie, ale seks zawsze to wzmagał, że z plamień robiła się krew. Spreawdzane miałam wiele rzeczy, progesteron, czy nie ma polipów, wyleczone cd138. I tak sobie raz są te plamienia, raz nie ma.dziwna sprawa,u mnie pierwszy raz takie coś mam,też zastanawiałam się że może to być po seksie podrażnione coś ale w sumie od 2 dni nie współżyliśmy a ja już po owu jestem
Ja akurat wczoraj dostałam plamienia (na różowo ) w 7dc. Tak mi wczoraj ciśnienie podskoczyło ze stresu na jedna informacje ,już myślałam ze coś mi pękło A akurat teraz co drugi dzień dwie tabletki Lametty zamiast jedną. Ja to teraz czyje się jak nastolatka podczas tych stymulacji - ciagle coś nowego odkrywam co nie było mi znane przed przeszło 30 lat
Nie chce nic mówić, ale u mnie mimo że naturalne starania już odpuściliśmy to nadal robię testy owulacyjne chce po prostu wiedzieć dokładnie kiedy będzie okresja tęsknię za chwilami kiedy nie liczyłam, który dzień cyklu, a pierwszy dzień okresu witałam wzruszeniem ramion może kiedyś jeszcze wrócą te szczęśliwe, beztroskie chwile
o nie, jak tylko się W KOŃCU uda to pierwsze co wywalam te wszystkie papierki do sikania, ewentualnie odstąpię potrzebującym, bo ostatnio na Amazonie kupiłam jakiś gigantyczny zapas Na szczęście mam bardzo regularnie okres przez większość cykli. Ale co z tegoNie chce nic mówić, ale u mnie mimo że naturalne starania już odpuściliśmy to nadal robię testy owulacyjne chce po prostu wiedzieć dokładnie kiedy będzie okres