reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Z tego co pamiętam to nic mnie nie bolało, czułam się dobrze tylkob yło mi słabo, ale to przez narkoze. Miałam zwolnienie do końca tygodnia (histero miałam we wtorek).
Brałam dwa antybiotyki, takie dość popularne - Metronidazol i Unidox - dobrze nie pamiętam ile czasu który, ale całość trwała chyba 2 tyg. Potem miałam jeszcze jedną biopsję i już było czysto.
Dzięki bardzo za info🙂

reklama
Za tydzień mam histeriskopię (10dc) jakieś rady wskazówki swoje doświadczenia macie? Jeśli tak chętnie przygarnę🙂
Ja miałam w miejscowym i to nie było miłe doświadczenie - ale to było już lata temu i też nikt mi nie powiedział wcześniej, że warto wziąć jakieś przeciwbólowe. Więc moja rada - weź coś przed 😂

Ja miałam w miejscowym i to nie było miłe doświadczenie - ale to było już lata temu i też nikt mi nie powiedział wcześniej, że warto wziąć jakieś przeciwbólowe. Więc moja rada - weź coś przed 😂
O ludzie🙈 bardzo współczuję Ci takich wspomnień... dzięki!! W takim razie zaaplikuje , kurde😄 cocodamol wystarczy? 😂😂 Po tym ból zęba mi przeszedł🙊 ciekawa jestem jak ja to przetrwam, ale kobiety są silne 💪

On zawiera codeine, więc powinien dać radę 😁
I Bet Ace Ventura GIF

reklama
Do góry