reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
bierzesz coś na to TSH? Wybacz, bo nie pamietam. 3.4 to jest trochę za dużo na starania. Ale może skoczyło tak z jakichś powodów, zbadałabym jeszcze raz za jakiś czas
nie biorę bo nigdy takiego nie miałam , robiłam badania 2 miesiące temu i miałam 1.8 , parę miesięcy wcześniej też miałam mniej niż 2 , teraz 1 raz mam tak wysokie

A jak to jest z tym napięciem bo w klinice do której dostaliśmy skierowanie badanie nasienia kosztuje 1300 zł , a jak patrzyłam w laboratorium to rozszerzone badanie kosztuje 230 czym one się różnią ? Czy mozemy zrobić to w laboratorium i też będziemy wiedzieć czy te plemniki są okej czy nie ?
A co to za badanie? Mój mąż robił w klinice w Krakowie rozszerzone komputerowe i płacił 200 albo 250 ( nie pamiętam dokładnie)

A to Ty nie w katowickiej akcji jak dużo z nas tu!

Ale jakby mi ktoś powiedział, że moje badanie z Holsamedu zostało zawiezione do jakiegoś labu w Poznaniu, to trochę bym śmiechła, że jechałam z Poznania oddać krew w Katowicach, a ta krew przejechała się z powrotem do Poznania. 😆
Pytałam się w holsäMEDzie gdzie to badają, to mi powiedzieli że swoje główne laboratorium mają w Sosnowcu i tam wysyłają te nasze (z tej akcji) próbki.

reklama
Do góry