K448
Fanka BB :)
co do zasady nie, ale może się okazać ze leci w 7 dniu po owulacji, ja na 2.36 już dostałam eutyrox 25Mam jeszcze jedno pytanie czy TSH zmienia się w zależności od dnia cyklu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do zasady nie, ale może się okazać ze leci w 7 dniu po owulacji, ja na 2.36 już dostałam eutyrox 25Mam jeszcze jedno pytanie czy TSH zmienia się w zależności od dnia cyklu ?
nie biorę bo nigdy takiego nie miałam , robiłam badania 2 miesiące temu i miałam 1.8 , parę miesięcy wcześniej też miałam mniej niż 2 , teraz 1 raz mam tak wysokiebierzesz coś na to TSH? Wybacz, bo nie pamietam. 3.4 to jest trochę za dużo na starania. Ale może skoczyło tak z jakichś powodów, zbadałabym jeszcze raz za jakiś czas
Badalas w tym samym labie?nie biorę bo nigdy takiego nie miałam , robiłam badania 2 miesiące temu i miałam 1.8 , parę miesięcy wcześniej też miałam mniej niż 2 , teraz 1 raz mam tak wysokie
nieBadalas w tym samym labie?
8 majaa kiedy robiliście?
A co to za badanie? Mój mąż robił w klinice w Krakowie rozszerzone komputerowe i płacił 200 albo 250 ( nie pamiętam dokładnie)A jak to jest z tym napięciem bo w klinice do której dostaliśmy skierowanie badanie nasienia kosztuje 1300 zł , a jak patrzyłam w laboratorium to rozszerzone badanie kosztuje 230 czym one się różnią ? Czy mozemy zrobić to w laboratorium i też będziemy wiedzieć czy te plemniki są okej czy nie ?
Pytałam się w holsäMEDzie gdzie to badają, to mi powiedzieli że swoje główne laboratorium mają w Sosnowcu i tam wysyłają te nasze (z tej akcji) próbki.A to Ty nie w katowickiej akcji jak dużo z nas tu!
Ale jakby mi ktoś powiedział, że moje badanie z Holsamedu zostało zawiezione do jakiegoś labu w Poznaniu, to trochę bym śmiechła, że jechałam z Poznania oddać krew w Katowicach, a ta krew przejechała się z powrotem do Poznania.
dzień cyklu nie wpływa, natomiast to jest taki hormon, który dosyć mocno skacze. Ja w styczniu trzy razy badałam i za każdym razem był inny wynik.Mam jeszcze jedno pytanie czy TSH zmienia się w zależności od dnia cyklu ?