spekoppar_
Fanka BB :)
Jaki masz piec do pizzy?Jak Wam minął weekend dziewczyny?
My z mężem w końcu przetestowaliśmy piec do pizzy Ooni więc weekend z mega wyżerka
Też się zastanawiam nad zakupem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki masz piec do pizzy?Jak Wam minął weekend dziewczyny?
My z mężem w końcu przetestowaliśmy piec do pizzy Ooni więc weekend z mega wyżerka
Zazdro kiedy macie tą wizyte kwalifikacyjną?a dobrze wszystko wróciliśymy wczoraj z wakacji w Turcji spieczeni jak raki
a tak to stara bida. Praca, remont, życie
nie wiadomo, mają dzwonić i czas orientacyjny to 2-3 miesiąceZazdro kiedy macie tą wizyte kwalifikacyjną?
Dostałaś coś na ich stymulację ?Dziewczyny, chciałam się jeszcze trochę wygadać.
Mam jutro monitoring, w tym miesiącu planujemy inseminacje.
Jakoś strach i stres mnie ogarnął, że jutro się okaże, że jamniki się zbuntowały i nie będzie żadnego pęcherzyka.
Ostatnio raczej wszystko pod górkę to czemu teraz miałoby być inaczej.
Wiem, że to nie koniec świata, ale zaczęłam panikować przed jutrem
My akurat w Kato, też właśnie pracujemy w stałych godzinach i pierwszą wizytę udało się umówić z badaniami najpóźniej na 16:00 - nasienie rozszerzone, USG i konsultację.A mam pytanie co do wizyt kwalifikacyjnych w klinice, jeżeli byłyście/jesteście zapisane. Bo mam wizytę na rano, ponieważ od razu badania w dzień wizyty kwalifikacyjnej (posiew bakteriologiczny i nasienie). Ale oboje pracujemy tylko na poranne zmiany i ciężko z urlopem, bo niewiele nam zostało. Czy kojarzycie czy wszystkie kliniki mają tylko na rano, czy macie może przypadki, że przyjmują popołudniu? Wrocław/Poznań
Tak, też mogę potwierdzić opinie o nordic. Czytałam że są to suple ze stanów i tam podlegają one większej kontroli niż nasze suple z pl w których opis może rozjeżdżać się ze stanem faktycznym kapsulki. Plus dla nich też za to, że mają dużą dawkę w 2 kapsułkach i stosunek EPA z DHA. Ja używam wersji prenatal.Ja mam zaufanie do tej firmy uważam ze nordic oraz biomarine sa najlepsze na rynku. Nordic jest przebadany na zawartość metali ciężkich.
Może akurat tym niespodziewanym będą raz dobre wieści trzymam kciukiDziewczyny, chciałam się jeszcze trochę wygadać.
Mam jutro monitoring, w tym miesiącu planujemy inseminacje.
Jakoś strach i stres mnie ogarnął, że jutro się okaże, że jamniki się zbuntowały i nie będzie żadnego pęcherzyka.
Ostatnio raczej wszystko pod górkę to czemu teraz miałoby być inaczej.
Wiem, że to nie koniec świata, ale zaczęłam panikować przed jutrem
@penguinlicious jak tam, znalazłaś dobry tramwaj, wygadałaś się?Ja dziewczyny mam dzisiaj totalny zjazd emocjonalny… poprzedni tydzień mnie dojechał fizycznie, w weekend miałam zjazd na studiach i pierwsze zaliczenia, a chcę zdać jak najwięcej zerówek, żeby potem mieć spokój. Zaczęłam też praktyki, dużo spotkań towarzyskich jakoś wyszło (wystarczająco, żeby wyczerpać baterie introwertyka), a wczorajszy wieczór już w ogóle rozładował wszystko do zera. Właśnie jadę na sesję do terapeuty (i właśnie się zorientowałam, że wsiadłam w zły tramwaj), ale czuję że nie mam na to siły i pewnie rozryczę się już na wejściu
I nie wiem czy nie będę musiała przepisać się na ławeczkę…