Crazylalafresh
Moderator
Ja dobrze, lekko mnie podbrzusze kłuję co jakiś czas ale nwm czy to normalne tuż po transferze czy nie
Jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dobrze, lekko mnie podbrzusze kłuję co jakiś czas ale nwm czy to normalne tuż po transferze czy nie
Jak się czujesz?
Co ty dajesz może osobno mają jakiegoś koordynatoraTutaj 8-20, ale program rządowy do godziny 12 -.-
Wstępnie miałam na godzinę 18 i zadzwonili mi powiedzieć o zmianie i doszło że badania od razu na wizycie kwalifikacyjnej, a wstępna kwalifikacja telefonicznie, żeby wiedzieć czy jest po co iść (jakie badania, co było do tej pory udokumentowane).Co ty dajesz może osobno mają jakiegoś koordynatora
TAAAK! niech się dzieje!Hej! Wybaczcie, że tak wpadam bez uprzedzenia, ale przychodzę z wieściami - i ja czekam na wizytę kwalifikacyjną do IVF
więc pomyślałam, że skoro wracam do gry to może wrócę na forum trochę. Nie wiem jak mi to wyjdzie
Coś czuję że ta druga połowa roku będzie obfita w ivf ale czego się nie robi żeby jednak się doczekać tego co każda z nas pragnieHej! Wybaczcie, że tak wpadam bez uprzedzenia, ale przychodzę z wieściami - i ja czekam na wizytę kwalifikacyjną do IVF
więc pomyślałam, że skoro wracam do gry to może wrócę na forum trochę. Nie wiem jak mi to wyjdzie
a dobrze wszystko wróciliśymy wczoraj z wakacji w Turcji spieczeni jak rakiCoś czuję że ta druga połowa roku będzie obfita w ivf ale czego się nie robi żeby jednak się doczekać tego co każda z nas pragnie
Co tam u ciebie ?