reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Co ty dajesz 🙀może osobno mają jakiegoś koordynatora 🤔
Wstępnie miałam na godzinę 18 i zadzwonili mi powiedzieć o zmianie 🫣 i doszło że badania od razu na wizycie kwalifikacyjnej, a wstępna kwalifikacja telefonicznie, żeby wiedzieć czy jest po co iść (jakie badania, co było do tej pory udokumentowane).

Dziewczyny przyjmowała któraś dawkę progesteron besins 2x dziennie 200 mg? :)
Po tej pomyłce w opisie encorton (10 mg a zlecony był 1 mg 😂) tyle proga znowu budzi moje zdziwienie 😅 tylko ze tu akurat opis zaleceń zgadza się z opisem recepty, aczkolwiek zlecone opakowanie 15 kapsułek a na 10 dni potrzeba 20 🙃 mam jeszcze jedna paczkę w domu naszczęście

Hej! Wybaczcie, że tak wpadam bez uprzedzenia, ale przychodzę z wieściami - i ja czekam na wizytę kwalifikacyjną do IVF 🥰
więc pomyślałam, że skoro wracam do gry to może wrócę na forum trochę. Nie wiem jak mi to wyjdzie :D
🥰 Coś czuję że ta druga połowa roku będzie obfita w ivf ale czego się nie robi żeby jednak się doczekać tego co każda z nas pragnie 🥰
Co tam u ciebie ?

reklama
Do góry