reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
u nas trzeba było wykonać tak jak w zdjęciu. Większość badań udało nam się zrobić w luxmedzie, ale mysle, ze jakbyś ginekologa zwykłego nfzetowskiego poprosiła to może tez by skierowanie wystawił.
To z Karowej dostałaś taką listę? Nam wspomniała na wizycie o wirusach HIV, HCV itd. ale właśnie wyleciało mi z głowy, że to „itd” to może być jeszcze kiła, różyczka… 🙈😅 Tam gdzie masz napisane skierowanie, to było potrzebne czy po prostu na to dostałaś?

Można mi wpisać okres 🥲dziewczyny, w lipcu mija nam rok starań i też wtedy mąż zrobi kolejne badania nasienia które w kwietniu już były lepsze od tych grudniowych. Zastanawiam się nad IUI coraz bardziej…. Czy któraś z Was napisałaby mi proszę jakie badania trzeba przed IUI wykonać ? Jakie są koszta ? No i czy przy obniżonych parametrach nasienia ma to sens ?☹️
A jakie są u Was obniżone parametry? U nas jest oligospermia i dostaliśmy właśnie wskazanie do IUI 🙂

To z Karowej dostałaś taką listę? Nam wspomniała na wizycie o wirusach HIV, HCV itd. ale właśnie wyleciało mi z głowy, że to „itd” to może być jeszcze kiła, różyczka… 🙈😅 Tam gdzie masz napisane skierowanie, to było potrzebne czy po prostu na to dostałaś?
tak to jest z Karowej, ale z tego co kojarzę to jest ustawowo wymagane.

Nieee, tam gdzie skierowanie to znaczy, ze sobie w luxmedzie załatwiłam 😂😂😂

reklama
Do góry