reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Cześć wszystkim
@penguinlicious mogę prosić o wpisanie na ławeczkę?
Po poronieniu czekam na nowy cykl, więc w tym miesiącu bez starań i bez testowania.
A chcę na legalu czytać Wasze posty i w razie co trochę Was podpytać bo nie wiem co robić dalej..
Witaj, bardzo mi przykro :( ja wróciłam tutaj ze styczniówek a wcześniej z lipcówek
nie zgadzam się! Zostańcie tutaj, ja chce być na bieżąco ze wszystkim!

@amusedxxx czekam na wieści z wizyty i trzymam mocno kciuki!!!

ja miałam robiona biopsje macicy pod koniec lutego i histeroskopie zabiegowa na początku kwietnia. Myślicie, ze jeżeli planuje 1szą próbę IVF we wrześniu to warto powtórzyć przed?
Hej, byłaś na progu?

Dziewczyny, mamy zielone światło 🥹 tylko muszę wrócić po miesiaczce na USG, żeby sprawdzić czy endometrium się dobrze złuszcza, bo na tą chwilę po owulacji jest za grube - 18mm. Jeśli będzie ok to wtedy od kolejnego cyklu stymulacja 🙈 jeśli nie, to najpierw jeszcze histeroskopia. Ale ogólnie już tak na prawdę jesteśmy jedną nogą w programie, dostaliśmy też skierowania na darmowe badania 😊

Dziewczyny, mamy zielone światło 🥹 tylko muszę wrócić po miesiaczce na USG, żeby sprawdzić czy endometrium się dobrze złuszcza, bo na tą chwilę po owulacji jest za grube - 18mm. Jeśli będzie ok to wtedy od kolejnego cyklu stymulacja 🙈 jeśli nie, to najpierw jeszcze histeroskopia. Ale ogólnie już tak na prawdę jesteśmy jedną nogą w programie, dostaliśmy też skierowania na darmowe badania 😊
aaaaaa cudownie!!! Jak się z tym macie? Kamien z serca???

aaaaaa cudownie!!! Jak się z tym macie? Kamien z serca???
Tak, dosłownie to powiedziałam pani doktor jak się żegnaliśmy 😂 bałam się mega, że powie że najpierw musimy zrobić inseminacje, ale nie, sama powiedziała że biorąc pod uwagę że staramy się trzy lata i nie było z tego żadnej ciąży to IUI nie miałoby sensu 🙈

Tak, dosłownie to powiedziałam pani doktor jak się żegnaliśmy 😂 bałam się mega, że powie że najpierw musimy zrobić inseminacje, ale nie, sama powiedziała że biorąc pod uwagę że staramy się trzy lata i nie było z tego żadnej ciąży to IUI nie miałoby sensu 🙈
cudownie mega się dla Was cieszę! I dla siebie też, bo będą świeże informacje a propos procesu z pierwszej ręki 😅

Super wieści 🥳❤️🤗 oby udało się podejść jak najszybciej 🤞🤞🤞

reklama
Super wieści! Chociaż trzymam kciuki, żeby już ta miesiączka nie przyszła ;)

Do góry