reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

A w jaki sposób umawiacie się na te wizyty kwalifikacyjne do ivf? Zadzwoniłam do kliniki jeszcze w maju, zapisałam się normalnie na pierwszą konsultację w klinice (odpłatna) i musiałam też zrobić badania odpłatne. Z racji, że jesteśmy otwarci na ivf lepiej byłoby skorzystać z dofinansowania. Myślicie że jak już zaczęliśmy się płatne leczyć to jak coś to będziemy mogli skorzystać z dofinansowania? Czy może trzeba jakąś inną ścieżką iść i właśnie zapisywać się na konsultacje kwalifikujące?

reklama
A w jaki sposób umawiacie się na te wizyty kwalifikacyjne do ivf? Zadzwoniłam do kliniki jeszcze w maju, zapisałam się normalnie na pierwszą konsultację w klinice (odpłatna) i musiałam też zrobić badania odpłatne. Z racji, że jesteśmy otwarci na ivf lepiej byłoby skorzystać z dofinansowania. Myślicie że jak już zaczęliśmy się płatne leczyć to jak coś to będziemy mogli skorzystać z dofinansowania? Czy może trzeba jakąś inną ścieżką iść i właśnie zapisywać się na konsultacje kwalifikujące?
na pewno będziecie mogli. Zadzwon do swojej kliniki i powiedz, ze zaczęliście program komercyjnie, ale chcecie się przerzucić na dofinansowanie rządowe i jakie są w związku z tym kolejne kroki. Bo rozumiem, ze Wasza placówka jest w programie?

Cześć wszystkim
@penguinlicious mogę prosić o wpisanie na ławeczkę?
Po poronieniu czekam na nowy cykl, więc w tym miesiącu bez starań i bez testowania.
A chcę na legalu czytać Wasze posty i w razie co trochę Was podpytać bo nie wiem co robić dalej..
Bardzo mi przykro, że tak szybko musiałaś tu wrócić 😢🫂 oby nie na długo!

Zadzwoń i powiedz że chcesz się umówić na kwalifikacje do programu rządowego:)

Hej dziewczyny ja czekam już drugi tydzień na wynik wymazu m.in na tą nieszczęsną chlamydię. Jestem bardzo ciekawa wyniku. Biorę Omega EPa i czerwoną koniczynę. Czuję się bardzo dobrze. Zobaczymy ja teraz starania pójdą

Jest! Super dziękuję ❤️ w pt mamy odpłata wizytę, więc chyba już pójdziemy. Wyniki jednak dobre, a te co były źle się poprawiły, więc zobaczymy czy od razu będą ivf zalecać i od razu podpytamy jak ogarnąć to by jednak płacić jak najmniej

Jest! Super dziękuję ❤️ w pt mamy odpłata wizytę, więc chyba już pójdziemy. Wyniki jednak dobre, a te co były źle się poprawiły, więc zobaczymy czy od razu będą ivf zalecać i od razu podpytamy jak ogarnąć to by jednak płacić jak najmniej
Pytanie jak długo się staracie i jaką diagnostykę macie już za sobą 😊 możesz od razu zapytać na wizycie piątkowej czy wg lekarza kwalifikujecie się juz

reklama
Jak mam to rozumieć ? 🙈

Czy wynik poszedł jakas wersja elektroniczna czy tu coś pisze a ja nie czaje

Załączniki

• 08725dab-b0b8-44c1-8a2b-fb29ebac8d62.jpeg
    08725dab-b0b8-44c1-8a2b-fb29ebac8d62.jpeg
    57,8 KB · Wyświetleń: 106
Do góry