reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Hej czy tylko ja mam dziś taki kiepski dzień? Od rana sprzeczka z mężem (już się pogodziliśmy) później z dziećmi, nerwy na wysokim poziomie od rana bo mi dużo nie potrzeba żeby się odpalić....
Myślę sobie przy okazji zakupów pojadę na betę zobaczę dobry wynik i to mnie uspokoi i ukoi nerwy. Wchodzę na krew a piguła do mnie "znowu beta ? Co to pani daje? Kiedyś tego badania nie było I ludzie żyli"
Ręce i cycki mi opadły, widocznie ona też miała chyba zły dzień 🙈
A co ja to obchodzi.
No ja napisałabym skargę na jej zachowanie.

reklama
Może próbować w sumie wcześniej, będziesz wiedziala jak długo utrzymuje się w Twoim organizmie, a jak nie będzie schodzić to będzie znaczyło tylko jedno 🙂

A powiedzcie mi proszę, czy mając PCOS na testach owulacyjnych cały miesiąc potrafią być dwie kreski? Gdzieś to na instagramie przeczytałam, że w takim wypadku tylko monitoring i tak zastanawiam się czy to ściema 😜

Ja co prawda mam PCO, ale np. teraz tak mam, że ostatnio wyszła mi całkiem niezła kreska. A w USG mizeroty i brak owulacji.
Ale ten rok temu jednak udało się strzelić więc raz wyjdą raz nie.

U mnie peak w czwartek i zbliżenie w nocy z czwartku na piątek. Owulacja w piątek raczej była, bo dzisiaj rano widzę wzrost temperatury. Wczoraj niestety poprawić się nie udało, dzisiaj rano też. Więc nie mówię, że jest 0% szans, no ale słabo to wygląda. Wieczorem to już za późno będzie, żeby mogło jeszcze pomóc…

A tak z ciekawości bo zerknęłam, że starasz się pierwszy cykl, czemu od razu taka spina?

Załączniki

• IMG_6899.jpeg
    IMG_6899.jpeg
    125,5 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry