StaraStaraczka
Fanka BB :)
Nie nie. Jeszcze nie terazA ja myślę jak @morticia_adams Jesteś aktywna, piszesz regularnie, poznałaś już trochę forum, to będą Twoje… 3 kreski? Dasz radę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie. Jeszcze nie terazA ja myślę jak @morticia_adams Jesteś aktywna, piszesz regularnie, poznałaś już trochę forum, to będą Twoje… 3 kreski? Dasz radę!
Chętnych widzę ani widu ani słychuNiestety nie dam rady. Ale coś mi się zdaje, że Ty spokojnie byś sobie poradziła
trzymam za Ciebie mocno kciukiZaraz powstanie nowy wrześniowy wątek, więc napiszę co u mnie. Miałam testować jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dwa różne testy wczoraj popołudniu. Wyszły dwie baaardzo blade kreski. Dzisiaj dla odmiany powtórzyłam test z porannego moczu i kreska również jest blada, choć odrobinę mocniejsza niż wczoraj. Poleciałam dzisiaj na betę, otrzymałam wynik 11,40. Miałam dzisiaj lekkie plamienie i już panikuję że może to być ciąża biochemiczna Dzisiaj jestem 10dpo (owulacja potwierdzona u lekarza). Jeżeli okres nie rozkręci się przez weekend, to w poniedziałek powtórzę betę. Chociaż w tej chwili nie mam już dobrego przeczucia
Prowadziłaś już kreski w zeszłym roku i to wzorowo, to co masz nie podołać?wrzeniowe kreski, zapisujcie się kochane, a ja postarm się podołać temu wyzawaniu
nie wiem co u Was ale chętnie się doiwiem, jak już nastanie wrzesień, kilka słów o mnie, staram się prawie 3 lata o ciąże, wygląda na to , że jesteśmy niepłodni, wrzystkie zachowawcze metody leczenia spaliły i w przyszlym miesiącuu planujemy z ivf
czekamy na wasze doswiadczenia
Nie przpominajProwadziłaś już kreski w zeszłym roku i to wzorowo, to co masz nie podołać?
A gdzie test? Komisja cieni czekaZaraz powstanie nowy wrześniowy wątek, więc napiszę co u mnie. Miałam testować jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dwa różne testy wczoraj popołudniu. Wyszły dwie baaardzo blade kreski. Dzisiaj dla odmiany powtórzyłam test z porannego moczu i kreska również jest blada, choć odrobinę mocniejsza niż wczoraj. Poleciałam dzisiaj na betę, otrzymałam wynik 11,40. Miałam dzisiaj lekkie plamienie i już panikuję że może to być ciąża biochemiczna Dzisiaj jestem 10dpo (owulacja potwierdzona u lekarza). Jeżeli okres nie rozkręci się przez weekend, to w poniedziałek powtórzę betę. Chociaż w tej chwili nie mam już dobrego przeczucia