reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
Niestety nie dam rady. Ale coś mi się zdaje, że Ty spokojnie byś sobie poradziła ☺️
Chętnych widzę ani widu ani słychu😄
Jeśli nikt inny nie chce się zdecydować, to mogę założyć wrześniowe kreski i przejąć pałeczke od Ciebie🙂 Tylko nie wiem, czy dam radę być na na bieżąco codziennie ( a też nie chcę zaniedbywać obowiązku😁😶), poza tym po 20 zaczynam urlop, więc nie wiem czy jestem dobrą kandydatką😃

Zaraz powstanie nowy wrześniowy wątek, więc napiszę co u mnie. Miałam testować jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dwa różne testy wczoraj popołudniu. Wyszły dwie baaardzo blade kreski. Dzisiaj dla odmiany powtórzyłam test z porannego moczu i kreska również jest blada, choć odrobinę mocniejsza niż wczoraj. Poleciałam dzisiaj na betę, otrzymałam wynik 11,40. Miałam dzisiaj lekkie plamienie i już panikuję że może to być ciąża biochemiczna 🥺 Dzisiaj jestem 10dpo (owulacja potwierdzona u lekarza). Jeżeli okres nie rozkręci się przez weekend, to w poniedziałek powtórzę betę. Chociaż w tej chwili nie mam już dobrego przeczucia 😔

Zaraz powstanie nowy wrześniowy wątek, więc napiszę co u mnie. Miałam testować jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dwa różne testy wczoraj popołudniu. Wyszły dwie baaardzo blade kreski. Dzisiaj dla odmiany powtórzyłam test z porannego moczu i kreska również jest blada, choć odrobinę mocniejsza niż wczoraj. Poleciałam dzisiaj na betę, otrzymałam wynik 11,40. Miałam dzisiaj lekkie plamienie i już panikuję że może to być ciąża biochemiczna 🥺 Dzisiaj jestem 10dpo (owulacja potwierdzona u lekarza). Jeżeli okres nie rozkręci się przez weekend, to w poniedziałek powtórzę betę. Chociaż w tej chwili nie mam już dobrego przeczucia 😔
trzymam za Ciebie mocno kciuki 🥰

wrzeniowe kreski, zapisujcie się kochane, a ja postarm się podołać temu wyzawaniu
nie wiem co u Was ale chętnie się dowiem, jak już nastanie wrzesień, kilka słów o mnie, staram się prawie 3 lata o ciąże, wygląda na to , że jesteśmy niepłodni, wrzystkie zachowawcze metody leczenia spaliły i w przyszlym miesiącuu planujemy z ivf
🤪

czekamy na wasze doswiadczenia 😏

Ostatnia edycja:
wrzeniowe kreski, zapisujcie się kochane, a ja postarm się podołać temu wyzawaniu
nie wiem co u Was ale chętnie się doiwiem, jak już nastanie wrzesień, kilka słów o mnie, staram się prawie 3 lata o ciąże, wygląda na to , że jesteśmy niepłodni, wrzystkie zachowawcze metody leczenia spaliły i w przyszlym miesiącuu planujemy z ivf
🤪

czekamy na wasze doswiadczenia 😏
Prowadziłaś już kreski w zeszłym roku i to wzorowo, to co masz nie podołać? 😁

Dziś wylądowałam na izbie, tak mnie kłuło przy żebrach, że nie szło wytrzymać. Dostałam 3 zastrzyki i na szczęście pomogło ale to mogą być kamienie żółciowe. W poniedziałek zapisałam się na usg. W zależności od tego co powie lekarz.. ale jeżeli konieczne będą jakieś zabiegi to na wrzesień daję spokój ze staraniami. Jestem szczupłą osobą no ale nie zawsze odżywiam się dobrze, i na noc niestety lubiłam sobie pojeść. Konsekwencje do mnie przyszły.

reklama
A gdzie test? Komisja cieni czeka 😁😁

Do góry