Lina_88
Aktywna w BB
Słaba ta kreska Obawiam się że nic z tego nie będzieA gdzie test? Komisja cieni czeka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słaba ta kreska Obawiam się że nic z tego nie będzieA gdzie test? Komisja cieni czeka
Ja widzęSłaba ta kreska Obawiam się że nic z tego nie będzie
Dzisiaj 11 dpo.Ja widzę
Ile dni po owulacji jesteś?
Myślę, że spokojnie mogłabyś zrobić betę i przyrostDzisiaj 11 dpo.
Robiłam wczoraj, pisałam wyżej w poście. Wyszła 11,4 W poniedziałek powtórzę jeśli oczywiście nie pojawi się okres...Myślę, że spokojnie mogłabyś zrobić betę i przyrost
Przepraszam , nie skojarzyłamw takim razie nie pozostaje nic jak czekać , oby przyrost był prawidłowyRobiłam wczoraj, pisałam wyżej w poście. Wyszła 11,4 W poniedziałek powtórzę jeśli oczywiście nie pojawi się okres...
A kiedy miesiączka ma być ?Robiłam wczoraj, pisałam wyżej w poście. Wyszła 11,4 W poniedziałek powtórzę jeśli oczywiście nie pojawi się okres...
Dzisiaj albo jutro. Bo cykle mam tak 25-26 dniowe.A kiedy miesiączka ma być ?
Myślę, że to nie jest slaba kreska ale możesz sobie proga dorzucić jak cię coś martwiDzisiaj albo jutro. Bo cykle mam tak 25-26 dniowe.
Jasne dziękuję, zrobię w poniedziałek. Zobaczę jak sytuacja się rozwinie. Niestety laboratoria nieczynne w weekendy u mnie.Myślę, że to nie jest slaba kreska ale możesz sobie proga dorzucić jak cię coś martwi