nieboniebieskie
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kochana, jak Ci wychodzi cień o 23 i to na płytkowym… Coś się tutaj dzieje Byłaś już na becie czy czekasz?Czy robię test o 23 bo spac nie mogę ? Być może
jest, jestCzy robię test o 23 bo spac nie mogę ? Być może
WidaćCzy robię test o 23 bo spac nie mogę ? Być może
na Karowej będziesz miała krzywą robionąUmówiłam na jutro konsultację online z endokrynologiem, który przyjmuje też w Invictcie, więc zakładam że będzie w stanie spojrzeć na to też pod kątem starań.
Czy endokrynolog może wystawić skierowanie na krzywą 3-punktową? Bo ostatnią robiłam prawie 3 lata temu i chcę powtórzyć. Jak znowu wyjdzie nieprawidłowa, to zamierzam włączyć dietę z niskim IG.
teraz to już na pewno nie zaśnieszCzy robię test o 23 bo spac nie mogę ? Być może
Jak dobrze, że Ty tu jesteś Taką 3-punktową? Glukoza i insulina?na Karowej będziesz miała krzywą robioną
To nie ta grupa. Czytaj pierwszą stronęHej dziewczyny, jestem tu nowa.
Mam niepewną sytuację ze swoimi wynikami bety. Już znalazłam sporo przykładów na różnych forach zarówno zdrowej ciąży, jak i pustego jaja płodowego z wyników podobnych do moich. USG mam w poniedziałek, mam nadzieję, że będzie chociaż pęcherzyk w dobrych rozmiarach, jeśli implantacja była z opóźnieniem to serduszko może też będzie dopiero po 30 dpt.
Martwię się
Czy któraś z Was zna jakieś pozytywne historię przy niskiej becie?
07.08 - transfer ET 4.1.1
7 dpt - beta 3,4 mlU
9 dpt - beta 13,6 mlU (300%)
12 dpt - beta 54,4 mlU (169%)
14 dpt - beta 161,7 mlU (198%)
20 dpt - beta 1490 mlU (średni przyrost 110%)
26 dpt - beta ?? + USG