LadyCaro
Fanka BB :)
dobrze by było się dowiedzieć czy pęcherzyk pękł.Myślisz żeby iść w sobotę prywatnie zobaczyć czy pękło? Czy założyć, że jest ok i zrobić proga po prostu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze by było się dowiedzieć czy pęcherzyk pękł.Myślisz żeby iść w sobotę prywatnie zobaczyć czy pękło? Czy założyć, że jest ok i zrobić proga po prostu?
We wtorek to ma sens? Bo mam ginekologa umówionego już tak czy siak, dawno ustawiona wizyta. Czy sobota?dobrze by było się dowiedzieć czy pęcherzyk pękł.
tak, jak najbardziej ma. Będzie cialko żółte jeszcze jeśli owulka bedzie.We wtorek to ma sens? Bo mam ginekologa umówionego już tak czy siak, dawno ustawiona wizyta. Czy sobota?
dzięki wielkie!tak, jak najbardziej ma. Będzie cialko żółte jeszcze jeśli owulka bedzie.
Endo dobre, mi gin mówił, że od 7mm są dobre warunki do implantacji Testy niestety nie zawsze pokrywają się z rzeczywistością, dobrze, że robiłaś monitoring. Idealnie trafiłaś w takim razie dzisiaj, do dziełaNie kumam tego cyklu, właśnie wyszłam z USG. Endometrium 8mm. Pęcherzyk 22mm, “na pęknięciu”, jak to stwierdził lekarz. A peaku brak. W sobotę go nie ma żeby sprawdzić USG więc mam założyć owulację jutro i zrobić proga 7dpo. Czy endometrium 8mm to ok?
Peaku na testach brak.
Nie wiem czy w sobotę nie pójść gdzieś prywatnie na samo USG żeby zobaczyć czy pękło i była owulacja. A nie czekać do 7dpo na progesteron
Ja miałam identyczny w wieku 30 lat (6 lat temu), boję się zbadać teraz.Dostałam wyniki AMH - 1,14. Jak robłam na początku to miałam 2 z hakiem... powiedzcie mi, czy na 33 lata ten wymik jest okej?
Ja miałam jeden cykl, w którym też mi w ogóle nie wychodził peak na testach (easy@home), a ginekolog potwierdził na USG ciałko żółte, czyli owu była. Testy bywają zawodneU mnie dalej brak peaku na testach a niby pęcherzyk wczoraj był tuz przed pęknięciem. Co najlepsze używam tej samej partii testów, które w poprzednim cyklu były non stop ciemne. Nie wiem kompletnie co o tym myśleć. Jedyna zmiana w tym cyklu to włączenie od 1dc inozytolu. Reszta supli taka sama jak wcześniej. Pójdę we wtorek rano na to USG jak doradzacie i zobaczę, czy w ogóle pękło.
Temp mi trochę spadła już wczoraj, dzisiaj kolejny spadek. Czytałam, że niby właśnie przed owulacją sama jest spadek i potem po owulacji następuje skok. Więc zobaczę jak jutro.
No ja też easy@homeJa miałam jeden cykl, w którym też mi w ogóle nie wychodził peak na testach (easy@home), a ginekolog potwierdził na USG ciałko żółte, czyli owu była. Testy bywają zawodne