reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

Dziewczyny, daję cynk, bo nie wiem ile ta okazja potrwa 😅 Na Allegro (na samej górze screena nazwa sklepu/sprzedającego) trafiłam na bardzo duże promki na dobrej jakości suple (m.in. Swanson, Yango, Prenacaps). W opisach nie ma nic, że to krótka data (jest tylko w parametrach, że min. 3 m-ce ważności), ale postanowiłam zaryzykować 😝 Minus taki, że nie ma Smarta, więc wysyłka płatna, ale tylko dyszkę (jeśli do punktu typu Paczkomat). Łapcie, może któraś akurat musi uzupełnić zapasy! 😁

Załączniki

• IMG_2800.jpeg
    IMG_2800.jpeg
    81,6 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Dziewczyny, daję cynk, bo nie wiem ile ta okazja potrwa 😅 Na Allegro (na samej górze screena nazwa sklepu/sprzedającego) trafiłam na bardzo duże promki na dobrej jakości suple (m.in. Swanson, Yango, Prenacaps). W opisach nie ma nic, że to krótka data (jest tylko w parametrach, że min. 3 m-ce ważności), ale postanowiłam zaryzykować 😝 Minus taki, że nie ma Smarta, więc wysyłka płatna, ale tylko dyszkę (jeśli do punktu typu Paczkomat). Łapcie, może któraś akurat musi uzupełnić zapasy! 😁
udało mi się coś kupić ale widzę, że już wszystkie zakończone.. Ciekawe czy przyjdą

Ahoj Kochane !
Przepraszam,że rzadko wchodzę ,ale praca ,dom,praca,dom i tak na okrągło. A jeszcze mój mi zrobił niespodziankę i zjechał na 4 dni ,ale współżylismy 8 dni przed owulacja bo wcześniej była @ więc ten cykl spisuje na straty. Może we wrześniu się uda.😞Za trzy dni zatestuje,ale nadziei nie mam.

Załączniki

• Screenshot_20240823-142723_Opera~2.png
    Screenshot_20240823-142723_Opera~2.png
    23,3 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Nie wiem czy błędu nie mieli…

Załączniki

• IMG_9785.png
    IMG_9785.png
    49,2 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry