StaraStaraczka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może tego 13 był peak tylko wieczorem .może jestes po owulacjiJa tak jak poprzedni cykl miałam testy owulacyjne non stop prawie pozytywne lub pozytywne, tak teraz w drugą stronę i się martwię co to dzisiaj wieczorem wyjdzie na USG. Oby nie kolejny bezowulacyjny cykl
kurde, takiego obrazka to ja nie widziałam w życiuJa tak jak poprzedni cykl miałam testy owulacyjne non stop prawie pozytywne lub pozytywne, tak teraz w drugą stronę i się martwię co to dzisiaj wieczorem wyjdzie na USG. Oby nie kolejny bezowulacyjny cykl
Dam znać wieczorem co lekarz na USG zobaczy. Czy pęcherzyk nie rośnie, czy o co chodzi…kurde, takiego obrazka to ja nie widziałam w życiu
Mam pytanie jak zmienić w tej aplikacji premon długość cyklu bo mam ustawione na 29 a mam cykle 25 -26 dni maxDam znać wieczorem co lekarz na USG zobaczy. Czy pęcherzyk nie rośnie, czy o co chodzi…
Musisz wejść w profil w lewym górnym rogu i potem wejść w swoje konto (imię i nazwisko, e-mail). I tam będzie długość cyklu do zmianyMam pytanie jak zmienić w tej aplikacji premon długość cyklu bo mam ustawione na 29 a mam cykle 25 -26 dni max
Dziękuję znalazłamMusisz wejść w profil w lewym górnym rogu i potem wejść w swoje konto (imię i nazwisko, e-mail). I tam będzie długość cyklu do zmiany