reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

Pytanie do dziewczyn biorących inozytol - czy wyrównał/skrócił wam trochę cykle? Jeśli tak, to jaki konkretnie bierzecie?

Ja teraz nastawiam się znów na cykl 40-dniowy a przy staraniach to wcale mi to nie odpowiada…

reklama
Pytanie do dziewczyn biorących inozytol - czy wyrównał/skrócił wam trochę cykle? Jeśli tak, to jaki konkretnie bierzecie?

Ja teraz nastawiam się znów na cykl 40-dniowy a przy staraniach to wcale mi to nie odpowiada…
Oo podepnę się. Dziś mi endokrynolog powiedziała że zapisze mi inozytol ale chyba zapomniała a do orzychodni nie mogę się dodzwonić.
A właśnie widzę że w ovulomed max który pije jest d-chiro-inozytol... 30 mg.
To chyba to samo, co?

Ja nie umiem doszukać się w sobie czegoś w czym jestem dobrą. Zapytałam meza... to nie wie o co mi chodzi. Powiedział, że dobrze gotuje i dobrze pakuje nas na wakacje...
Ale w sumie dal mi tym myśl. Jestem dobrym organizatorem mimo że nie we wszystkich dziedzinach lubię to robić.
Lubię tworzyć tabletki w Excelu i jestem w tym dobra np budżet domowy. W pracy ciągle robiłam excele, wielowymiarowe i kolorowe. Wszystkie zestawienia były zawsze mi zlecane.

nie wiem czy to się liczy , ale ja jestem dobra w kontaktach z ludźmi , bardzo szybko nawiązuje relacje i ludzie mnie lubią . Ogólnie lubię ludzi , pracę z ludźmi zarówno dorosłymi jak o dziećmi . A kolejna to rozwiązywanie różnych spraw w pracy haha mówią na mnie Detektyw Monk haha 😅 zawsze jak coś trzeba znaleźć , rozwiązać jakąś sytuację to wszyscy do mnie 😅
No to ja jeszcze jak oglądam zdjęcia albo filmy to nigdy nie patrzę się na główny cel, tylko to co w tle 😁 Często wynajduję perełki, błędy w filmie, takie smaczki 😁

Ja mam też pamięć wzrokową i pamiętam ludzi, twarze nawet po długim czasie potrafię przypisać do miejsca i sytuacji gdzie widziałam. Notatki na studiach też odtwarzalam w głowie fotograficznie.

No to ja jeszcze jak oglądam zdjęcia albo filmy to nigdy nie patrzę się na główny cel, tylko to co w tle 😁 Często wynajduję perełki, błędy w filmie, takie smaczki 😁
To ja często znowu przewiduje jakieś mindfuckowe zakończenia i dopatruję się błędów logicznych w scenariuszu 😅 mój mąż po wspólnych latach też już się zrobił w tym naprawdę dobry 😆

reklama
Do góry