niestety wiele ludzi , nawet tych którzy mają dzieci kompletnie nie wie jak wygląda cały proces , dla nich to jest kwestia sex bez zabezpieczenia=ciąża , kolejna sprawa że niestety mało się też o tym mówi , jest to dla nas kobiet ciężkie więc nie chcemy mówić innym co przechodzimy a im się wydaje że to nic takiego , nikt nie skupia się na tym co my w tym wszystkim czujemy , ile łez ,nerwów i wszystkiego nas to kosztuje , jak mocno jesteśmy zmęczone pytaniami , że mimo wolnie chce nam się płakać na widok małego dzidziusia , nie z zazdrości a z chęci posiadania takiego malutkiego człowieka
sama w otoczeniu czuje się nie zrozumiana i często słyszę ,, odpuść to sie uda ,, ,, za bardzo się nakręcasz ,, itd . Nikt się nie zastanawia ile to kosztuje wysiłku i pieniędzy
a po ciąży biochemicznej usłyszałam ,, przecież to nie była ciaza , jakbyś tak szybko testu nie robiła to byś nawet nie wiedziała ,po co robisz te testy ,, i kolejny super tekst ,, przynajmniej wiesz że się da , się końcu zajdziesz ,, może przy pierwszej jeszcze tak pomyślałam ,ale przy drugiej już nie ,bo zrozumiałam że gdzieś leży problem a ja nie wiem gdzie i dodatkowo nie wiem kiedy się dowiem i czy wgl będzie się dało ten problem jakoś naprawić