reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Dziewczyny, ja od dziś zaczynam stymulację menopurem. Jak dobrze pójdzie to punkcja koniec przyszłego tygodnia. Natomiast mam mieszane uczucia, czy to jest warte tego zachodu i czy naprawdę tego chce. Ta pierwsza nieudana próba dała mi mocno w kość. U mojego meza tez obserwuje spadek entuzjazmu... zastanawiam się czy to minie 😞

No porażka po prostu - jak można być tak ułomnym - ja bym odcięła się jak najdalej od takich ludzi - choćby to byłaby najbliższą rodzina... Sama ograniczyłam relacje z babcią i siostrą męża po głupich tekstach ,gdy przechodziłam cp - jak najdalej od toksyków
Jakaś baba w szpitalu kazała mi się modlić do jakiejstam maryi bo zabiłam swoje dziecko. Ku w a ja je sobie w jajowod włożyłam ?

reklama
Jakaś baba w szpitalu kazała mi się modlić do jakiejstam maryi bo zabiłam swoje dziecko. Ku w a ja je sobie w jajowod włożyłam ?
Ja się nasłuchałam od babci męża ,że inne zachodzą w ciążę i rodzą a ze mną są ciągle problemy. Dużo kobiet nie ma pojęcia,że jajowód nie jest w stanie "wyhodować" dziecka 😱

Do góry