reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
A powiedzcie, czy macie jakieś słowa, których bardzo nie lubicie i ciężko Wam je wypowiadać bo czujecie cringe? 😅
U mnie to są PIENIĄŻKI
Moze nie slowo, ale ja nienawidzę zdrobnień imion osób dorosłych w pracy.
Mam w pracy dziewczynę, która do każdego tak się zwraca.
Wyżyg.

Kasieńko, Agniesiu, Sebastianku, Mareczku.. 🤮

Serdecznie witam Was w Sierpniu 😊🌻

Zgapiając z poprzednich edycji pomyślałam sobie, że fajnie byłoby, gdybyśmy mogły pogadać sobie o innych sprawach, nie tylko o testach, staraniach- nie dajmy się zwariować 🙂
Mam takie pytanie do Was: W czym jesteś dobra? Za co Cię chwalą? Czy są takie sytuacje, że wiesz że napewno ogarniesz i sobie poradzisz?
Bądźmy dziś chwalipiety 😁😁😁

To może zacznę od siebie:
Potrafię z kilku produktów w lodówce zrobić wypasioną imprezę 😁 Naprawdę, tu coś dodam, tam dorzucę. I drugie co przychodzi mi na myśl to to, że idealnie potrafię parkować tyłem (właściwie tylko tak umiem 🤣🤣).

Ja robię dobre ciasta, i każdy kto próbuje zawsze je chwali
W sierpniu postanowiłam spróbować wyrzec się słodkości 😀

A i możesz mi proszę wpisać 🩸

reklama
Do góry