ja mam schizę, że tym razem nie wyjdę z tego żywa, więc albo alko albo coś na uspokojenie chyba zostaje bo ja się strasznie zawsze wszystkim przejmujęJak znajdziesz sposób to się podziel. Też cały czas rozkminki łapię co to będzie jak się uda. Czy się nie skończy szybciej niż się zaczęło.
reklama
morticia_adams
Fanka BB :)
Cholera, to dziś już nie, ale jutro może jednego aperolka sobie posmakujęMoja gin też mówiła, że mimo leków kieliszek czerwonego wytrawnego wina to na zdrowie Żadnych skutków ubocznych nie zaobserwowałam, a wyżłopałam wtedy niemało Ale pilnowałam odstępu między piciem a łykaniem leków!
Mam nadzieję, że moja wątroba mi za to nie podziękuje w przyszłości
AuraWaves
Dziewczyny kiedy powinna wypadać owulacja jeśli ma się cykle 34 dniowe?ostatnio wydłużyły mi się cykle i mają tak 34 dni,byłam u gina w 15 dc na badaniach i mówił ze nie było jeszcze owulacji,pęcherzyk miał 13 mm,ale w 20 dc zaczęły boleć mnie piersi i też strasznie opuchły,zaczęłam też czuć jajnik po lewej stronie tam gdzie był pęcherzyk,to możliwe że tak późno by wystąpiła owulacja ? Nie kupowałam testów owu w tym miesiącu i teraz nie wiem kiedy mogła by wypaść ..
morticia_adams
A ja Ci powiem, że kilka dni temu przeczytałam u mamyginekolog, że aby nie było pominięcia - to najlepiej współżyć co 2 dni oprócz miesiączki. I ja się tego trzymam. I w nosie mam kiedy ta owulacja była, jest i będzieDziewczyny kiedy powinna wypadać owulacja jeśli ma się cykle 34 dniowe?ostatnio wydłużyły mi się cykle i mają tak 34 dni,byłam u gina w 15 dc na badaniach i mówił ze nie było jeszcze owulacji,pęcherzyk miał 13 mm,ale w 20 dc zaczęły boleć mnie piersi i też strasznie opuchły,zaczęłam też czuć jajnik po lewej stronie tam gdzie był pęcherzyk,to możliwe że tak późno by wystąpiła owulacja ? Nie kupowałam testów owu w tym miesiącu i teraz nie wiem kiedy mogła by wypaść ..
AuraWaves
w sumie masz racje,tak jest najbezpieczniej,ostatnio 5 dni pod rząd było bo to był czas owulacji i dziś już odpuszczam bo mam dość seksów ale będę się starać co 2 dzień do samego końca,ostatnio się obraziłam na testy owu bo przez nie się rozleniwiłam,były seksy tylko kiedy pik a później już olałam totalnie i takie to były staraniaA ja Ci powiem, że kilka dni temu przeczytałam u mamyginekolog, że aby nie było pominięcia - to najlepiej współżyć co 2 dni oprócz miesiączki. I ja się tego trzymam. I w nosie mam kiedy ta owulacja była, jest i będzie
Avy
Tak dla doprecyzowania to mojej gin nie chodziło o alkohol ogólnie tylko właśnie o czerwone wytrawne wino Poza działaniem rozluźniającym ma duże ilości potasu, działa przeciwzakrzepowo, rozkurczowo, wpływa też korzystnie na regulację cholesterolu. Więc może jednak zamiast aperolu otworzysz inną butelkę?Cholera, to dziś już nie, ale jutro może jednego aperolka sobie posmakuję
morticia_adams
No ja to przy moim Pcos w ogóle nie mam co liczyć na złapanie peaku. Mierzenie temperatury - nadal nie kupiłam termometru, który pokazuje 2 miejsca po przecinku. I tak to ze mną jest Ważne, że Mąż nie narzekaw sumie masz racje,tak jest najbezpieczniej,ostatnio 5 dni pod rząd było bo to był czas owulacji i dziś już odpuszczam bo mam dość seksów ale będę się starać co 2 dzień do samego końca,ostatnio się obraziłam na testy owu bo przez nie się rozleniwiłam,były seksy tylko kiedy pik a później już olałam totalnie i takie to były starania
morticia_adams
O rety, to teraz zwątpiłam, więc chyba nic. Daję sobie spokój z winkiem lub aperolkiemTak dla doprecyzowania to mojej gin nie chodziło o alkohol ogólnie tylko właśnie o czerwone wytrawne wino Poza działaniem rozluźniającym ma duże ilości potasu, działa przeciwzakrzepowo, rozkurczowo, wpływa też korzystnie na regulację cholesterolu. Więc może jednak zamiast aperolu otworzysz inną butelkę?
wrobelmm
Znam przynajmniej kilka osób, które przyjmują metforminę i nie zrezygnowały przy tym z alkoholu (ale też nie, żeby piły go w niewiadomo jakich ilościach). Moj mąż przyjmuje ją od hmm… 7 lat i, zupełnie normalnie, gdy ma ochotę, pije przy tym alko. Wyniki ma ok i żadnych niepożądanych reakcji nie zarejestrował, więc nie ma co demonizować - wszystko, z umiarem, jest dla ludziUfam mojemu lekarzowi, ale teraz to jakby trochę przegiął Odkąd biorę metforminę to właśnie ze względu na skutki uboczne boję się wypić choćby łyczka.
reklama