reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

Pytanie do dziewczyn biorących inozytol - czy wyrównał/skrócił wam trochę cykle? Jeśli tak, to jaki konkretnie bierzecie?

Ja teraz nastawiam się znów na cykl 40-dniowy a przy staraniach to wcale mi to nie odpowiada…

reklama
Pytanie do dziewczyn biorących inozytol - czy wyrównał/skrócił wam trochę cykle? Jeśli tak, to jaki konkretnie bierzecie?

Ja teraz nastawiam się znów na cykl 40-dniowy a przy staraniach to wcale mi to nie odpowiada…
Oo podepnę się. Dziś mi endokrynolog powiedziała że zapisze mi inozytol ale chyba zapomniała a do orzychodni nie mogę się dodzwonić.
A właśnie widzę że w ovulomed max który pije jest d-chiro-inozytol... 30 mg.
To chyba to samo, co?

Ja nie umiem doszukać się w sobie czegoś w czym jestem dobrą. Zapytałam meza... to nie wie o co mi chodzi. Powiedział, że dobrze gotuje i dobrze pakuje nas na wakacje...
Ale w sumie dal mi tym myśl. Jestem dobrym organizatorem mimo że nie we wszystkich dziedzinach lubię to robić.
Lubię tworzyć tabletki w Excelu i jestem w tym dobra np budżet domowy. W pracy ciągle robiłam excele, wielowymiarowe i kolorowe. Wszystkie zestawienia były zawsze mi zlecane.

nie wiem czy to się liczy , ale ja jestem dobra w kontaktach z ludźmi , bardzo szybko nawiązuje relacje i ludzie mnie lubią . Ogólnie lubię ludzi , pracę z ludźmi zarówno dorosłymi jak o dziećmi . A kolejna to rozwiązywanie różnych spraw w pracy haha mówią na mnie Detektyw Monk haha 😅 zawsze jak coś trzeba znaleźć , rozwiązać jakąś sytuację to wszyscy do mnie 😅
No to ja jeszcze jak oglądam zdjęcia albo filmy to nigdy nie patrzę się na główny cel, tylko to co w tle 😁 Często wynajduję perełki, błędy w filmie, takie smaczki 😁

Ja mam też pamięć wzrokową i pamiętam ludzi, twarze nawet po długim czasie potrafię przypisać do miejsca i sytuacji gdzie widziałam. Notatki na studiach też odtwarzalam w głowie fotograficznie.

No to ja jeszcze jak oglądam zdjęcia albo filmy to nigdy nie patrzę się na główny cel, tylko to co w tle 😁 Często wynajduję perełki, błędy w filmie, takie smaczki 😁
To ja często znowu przewiduje jakieś mindfuckowe zakończenia i dopatruję się błędów logicznych w scenariuszu 😅 mój mąż po wspólnych latach też już się zrobił w tym naprawdę dobry 😆

reklama
Do góry