reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
Dziewczyny postanowiłam iść do ginekologa specjalizującym się w niepłodności. Wizytę mam 12 września
Mam cytologie z kwietnia (więc pewnie będzie ważna)
Idę zbadać panel tarczycowy
Jak mogę się jeszcze przygotować nata wizytę?

Dziewczyny powiedzcie mi , ile po odstawieniu duphastonu czekać na @ ? Ogólnie to ten cykl został mocno wydłużony przez pozna owulację wywołana zastrzykami ,do tego brałam duphaston przez 14 dni , dzisiaj mam 37 DC ,3 dzień bez duphastonu i narazie nic się nie zapowiada żeby chciała przyjść , i nie wiem teraz czy czekać czy umawiać się na wizytę żeby dała coś na wywołanie , jak myślicie ? Denerwuje się bo mamy już plan na kolejny cykl a tutaj ten się nie chce skończyć 😔
Ja jestem już 5 dzień od odstawienia i też nadal nic…😒 Może jednak za krótko brałam 🙄 Ale teraz chyba już nie ma sensu brać, nie?

właśnie tak myślałam żeby jej dać czas max do końca tygodnia , i jak nie przyjdzie to umówić wizytę na przyszły tydzień . Normalnie jestem tak zła ,czemu ten organizm robi tak na złość 🤦
Ja też już jestem zła. 53dc… a tu zamiast krwi dużo śluzu. Powalone to.
Edit: 54dc.. już sama straciłam rachubę 😵‍💫

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry