LadyCaro
Fanka BB :)
prolaktyna 2-5dc, progetseron 7 dni po owulacjiHejka dziewczyny, ja mam pytanie jeszcze odnośnie badań. W którym momencie cyklu najlepiej zbadać prolaktyne i progesteron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prolaktyna 2-5dc, progetseron 7 dni po owulacjiHejka dziewczyny, ja mam pytanie jeszcze odnośnie badań. W którym momencie cyklu najlepiej zbadać prolaktyne i progesteron?
właśnie tak myślałam żeby jej dać czas max do końca tygodnia , i jak nie przyjdzie to umówić wizytę na przyszły tydzień . Normalnie jestem tak zła ,czemu ten organizm robi tak na złośću mnie @ przyszedł po 3 dniach po odstawieniu duphastonu, więc może jeszcze daj sobie dziś szansę
Dziękuję bardzoprolaktyna 2-5dc, progetseron 7 dni po owulacji
Mamy umówioną wizytę kwalifikacyjną na 5 września
Ja jestem już 5 dzień od odstawienia i też nadal nic… Może jednak za krótko brałam Ale teraz chyba już nie ma sensu brać, nie?Dziewczyny powiedzcie mi , ile po odstawieniu duphastonu czekać na @ ? Ogólnie to ten cykl został mocno wydłużony przez pozna owulację wywołana zastrzykami ,do tego brałam duphaston przez 14 dni , dzisiaj mam 37 DC ,3 dzień bez duphastonu i narazie nic się nie zapowiada żeby chciała przyjść , i nie wiem teraz czy czekać czy umawiać się na wizytę żeby dała coś na wywołanie , jak myślicie ? Denerwuje się bo mamy już plan na kolejny cykl a tutaj ten się nie chce skończyć
Ja też już jestem zła. 53dc… a tu zamiast krwi dużo śluzu. Powalone to.właśnie tak myślałam żeby jej dać czas max do końca tygodnia , i jak nie przyjdzie to umówić wizytę na przyszły tydzień . Normalnie jestem tak zła ,czemu ten organizm robi tak na złość
no wydaje mi się że nie można chyba za bardzo go brać znowu . Ile dni brałaś ? Do kiedy masz w planach czekać zanim pójdziesz po coś na wywołanie ?Ja jestem już 5 dzień od odstawienia i też nadal nic… Może jednak za krótko brałam Ale teraz chyba już nie ma sensu brać, nie?
też mam dużo śluzu , jestem w szoku bo nigdy tak nie mam przed @Ja też już jestem zła. 53dc… a tu zamiast krwi dużo śluzu. Powalone to.