reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

Mam pytanko.
Jeśli w piątek w południe miałam podany zastrzyk na pęknięcie to jest możliwe że jednak owulacja jest dziś ?( bo od wczoraj pobolewaja mnie jajniki czy też podbrzusze sama nie wiem, dziś tak bardziej odczuwalne)

reklama
Mam pytanko.
Jeśli w piątek w południe miałam podany zastrzyk na pęknięcie to jest możliwe że jednak owulacja jest dziś ?( bo od wczoraj pobolewaja mnie jajniki czy też podbrzusze sama nie wiem, dziś tak bardziej odczuwalne)
Jeśli pęcherzyki były dojrzałe to po zastrzyku powinny pęknąć do 36h więc w sumie mało prawdopodobne. A nie wybierasz się może na monitoring potwierdzający przebytą owulację?

Jeśli pęcherzyki były dojrzałe to po zastrzyku powinny pęknąć do 36h więc w sumie mało prawdopodobne. A nie wybierasz się może na monitoring potwierdzający przebytą owulację?
Nie bo już 3 cykl mam stymulowany.
I zawsze mam wizytę między 2-3 dc później około 10 dc i następnie mam przyjść jak wystąpi miesiączka i tak było już 2 razy .
Teraz jest 3 raz.
Także może mi się zdaje😂

Dziewczyny powiedzcie mi , ile po odstawieniu duphastonu czekać na @ ? Ogólnie to ten cykl został mocno wydłużony przez pozna owulację wywołana zastrzykami ,do tego brałam duphaston przez 14 dni , dzisiaj mam 37 DC ,3 dzień bez duphastonu i narazie nic się nie zapowiada żeby chciała przyjść , i nie wiem teraz czy czekać czy umawiać się na wizytę żeby dała coś na wywołanie , jak myślicie ? Denerwuje się bo mamy już plan na kolejny cykl a tutaj ten się nie chce skończyć 😔

Parę cykli temu dla odmiany jak brałam duphaston to dostałam krwawienia w trakcie już , a tutaj już przerwałam i nic

Hej dziewczyny. Ostatnio mam tyle na głowie że wczoraj to już zwątpiłam w to wszystko i czy los nie chce mi powiedzieć "odpuść sobie to dziecko". Też wczoraj miałam wzdęcia i trochę pobolewal mnie jajnik więc podejrzewam że owulacja ale czy jak są symptomy to ona na pewno jest ? Czy mogą być symptomy a jej nie być ?

Hej dziewczyny. Ostatnio mam tyle na głowie że wczoraj to już zwątpiłam w to wszystko i czy los nie chce mi powiedzieć "odpuść sobie to dziecko". Też wczoraj miałam wzdęcia i trochę pobolewal mnie jajnik więc podejrzewam że owulacja ale czy jak są symptomy to ona na pewno jest ? Czy mogą być symptomy a jej nie być ?
może być tak, że nam sę wydaje, że jest a jej nie ma, jak najbardziej.

Dziewczyny powiedzcie mi , ile po odstawieniu duphastonu czekać na @ ? Ogólnie to ten cykl został mocno wydłużony przez pozna owulację wywołana zastrzykami ,do tego brałam duphaston przez 14 dni , dzisiaj mam 37 DC ,3 dzień bez duphastonu i narazie nic się nie zapowiada żeby chciała przyjść , i nie wiem teraz czy czekać czy umawiać się na wizytę żeby dała coś na wywołanie , jak myślicie ? Denerwuje się bo mamy już plan na kolejny cykl a tutaj ten się nie chce skończyć 😔
u mnie @ przyszedł po 3 dniach po odstawieniu duphastonu, więc może jeszcze daj sobie dziś szansę ;)

reklama
Hejka dziewczyny, ja mam pytanie jeszcze odnośnie badań. W którym momencie cyklu najlepiej zbadać prolaktyne i progesteron?

Do góry