reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
ile się staracie ? Dlaczego chcesz się poddać,skoro masz jeszcze możliwości? Warto czasem odpuścić na jakiś czas dla swojej psychiki ale się nie poddawaj 💪
Staramy się od stycznia ubiegłego roku - czy długo, czy nie długo to pewnie kwestia indywidualna, dla mnie długo, zwłaszcza, że kończę 35 lat w tym roku. Mam wrażenie, że przez cały ten czas moje życie się kręci tylko wokół starań (i pracy, bo z czegoś trzeba finansować te wszystkie badania i wizyty lekarskie...), więc moja psychika już trochę wysiada, nie będę czarować, na związek też nie wpływa to dobrze 😵‍💫 Umówiliśmy się na piątek na wizytę u lekarza, żeby rozważyć, co dalej, bo od nieudanej inseminacji nie byliśmy. Ale moja załamka wynika też z tego, że wszystkie badania wychodzą ok i tak sobie błądzimy we mgle....

Dziewczyny, z tego co pamiętam niektóre z was piją ACC zamiast łykać tabletki. Jak to wtedy wygląda, ile i jak długo bierzecie?

Cześć dziewczyny 🙂 Podczytuje was już jakiś czas i chyba w końcu zdecydowałam sie dolaczyc😁 Jestem Roksana. Mam 26 lat. Mam jedno dziecko I dwa poronienia na koncie. Pierwsza ciaza w 2020 puste jajo, poronienie samoistnie niecałkowite i łyżeczkowanie. Druga ciąża zakończona szczęśliwie 29.09 2021 urodzila mi się córeczka 🥰 Trzecia ciaza poronienie zatrzymane i też łyżeczkowanie. Ciąża zatrzymała sie wg Om 12 tydzień ,wg usg 7/8. Już biło serce ale fhr ponizej normy. Beta od poczatku rosła powoli poniżej 66%. Zabieg mialam 08.07 miesiaczke dostalam 11.08-17.08. Jutro jadę na monitoring i wgl po zielone światło czy mogę próbować już w tym cyklu. Robie od wczoraj testy owu bo mam cykle 32 dni zwykle więc chce wiedzieć jak to wygląda po zabiegu aktualnie. Chciałabym się poradzić was o co zapytać wgl lekarza? Idę na medicover. Wizytę na NFZ Mam 5 września ale nie nastawiam sie na wiele bo tam z wizyt nigdy nic nie wynosze😅 Mam nadzieję że nie jest za późno na dołączenie do was😁

reklama
Ja kupiłam olej z wiesiołka, ale ze w tym cyklu dołożyłam już inozytol to z wiesiołkiem się wstrzymałam i dołączę w następnym cyklu dopiero. Co za dużo to chyba też niezdrowo.

Do góry