reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG - 2,3,4D :)))

Edi a nie myślałaś żeby rodzić w Klinice na Ligocie? Ja właśnie tam bym chciała! Na ochojec to mam "rzut beretem" no ale cóż, my się już nie załapiemy!

Ale fajnie by było gdybyśmy rodziły w tym samym szpitalu to może byśmy się spotakły!! :) :)

reklama
To moje było robione właśnie przez brzuch.Jak pamiętam to ostatnio również po 12 tygodniu tylko przez powloki brzuszne.Ok.20tc badanie palapcyjne i dalej usg przez brzusio.
Mycha ja raczej zostanę przy Bogucicach,bo tam mam lekarza i on mnie będzie ciął ;D
I wcale nie jest tam źle,przynajmniej nie było ;D
poza tym pracuje tam moja znajoma położna,w prawdzie na cięciach,ale mnie to czeka więc jakaś znajoma buzia ;)
wiem,że bardzo polecają szpital na Raciborskiej.

reklama
Edi maluszek śliczny aż się wzruszyłam!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
I mam do Ciebie pytanie dlaczego ponowna cesarka?
Czy to przez to,że miałaś już jedną pare miesięcy temu?

Do góry