Nie musisz być zlosliwa. Napisalam swoje zdanie, nie obrażając nikogo. Możesz sie z tym nie zgadzać, owszem, ale bez jadu.
Tylko w Polsce jest taki cyrk i panika. Nic dobrego z tego nie ma. Tesciowa pracuje w niemczech i do wszystkiego podchodzą racjonalnie i z głową. A nie, że raz zamkną cos po to, aby za tydzień znów otworzyć i dziwia sie, że ludzie sie zlatują i nie trzymaja ani dystasu, większość masek pod nosem. Sama mi opowiadała, że w sklepach jest obowiazek noszenia masek, gdy ktoś trzyma ją gdzie indziej niż na nosie i ustach ten zostaje wyproszony ze sklepu albo sie stosuje do zaleceń..brat taty w Szwecji mieszka i też u nich życie toczy się normlanie. Czy u nas zachorowalność się zmniejsza? W ogole. To co sie dzieje to jest istny cyrk, nie ma już innej choroby niż covid a dostanie się do lekarza pierwszego kontaktu graniczy z cudem. Także no, wnioski sie same nasuwają. A szczepienia, które maja sie odbywać pewnie i tak będą dla rządu wielka zagadką. Bedzie problem z personelem, lokalami i logistycznie bedzie ciężko to powiązać.
Ostatnio głośno było o szczepionkach, które kurier zostawił na recepcji i lezaly zapakowane kilka h. Chciała byś taka szczepionkę otrzymać? Ja dziękuję. To sie wszystko kupy nie trzyma
Ja nie ufam tym wyżej i szczepionka, która jest wszędzie promowana i wciskana ludziom na chama, a także za pomocą szantażu (chodzi o wyjazdy np na wakacje) nie może być dobra
Gdyby była dobra, to by nie trzeba było jej reklamować. A widocznie nie jest taka wspaniala, bo jest mnóstwo opinii na ten temat, czy to od lekarzy, profesorów i innych.
To MOJA OPINIA SZERLOKU I ZACHOWAJ SOBIE SWOJE USZCZYPLIWOŚCI