reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dziewczyny od którego tygodnia powinno się chodzić na ktg? Mam wizytę 23.12, to mój 31 tydzień:) było to na szkole rodzenia, ale kompletnie zapomniałam a w internecie różnie piszą:)

Dziewczyny od którego tygodnia powinno się chodzić na ktg? Mam wizytę 23.12, to mój 31 tydzień:) było to na szkole rodzenia, ale kompletnie zapomniałam a w internecie różnie piszą:)
Ja mam wizytę w przyszłym tyg, to będzie 33 tydzień więc pewnie czegoś się dowiem. Ale też mi się wydaje, że od 35. W każdym razie przy samej końcówce 🙂

Ja wczoraj powiedziałam że będzie mi brakować brzuszka a później mnie tak synek skopał, że mąż zapytał czy chce cofnąć te słowa 😂 ale no i tak mi smutno że to ostatnie tygodnie brzuszkowe
Absolutnie nie będzie mi brakować tego czasu. Za dużo stresu mnie to kosztowało. Każda historia jest inna o cieszę się waszym szczęściem, ale pomijając wszystkie dolegliwości te kilka miesięcy z krwiakiem i ciąża zagrożona mnie absolutnie zniechęciły do ciąży. Jestem przeszczęśliwa że to dobiega końca i już zaraz będę mogła robić to co uwielbiam, czyli opiekować się dzidziusiem. Nie będę za niczym tęsknić w okresie ciąży. Może tylko za tym że czułam jak wytwarza się więź pomiędzy mną a synem. Ale ten wieczny strach czy następny dzień będzie ostatnim... To nie dla mnie

Ja jestem chyba dziwna 🙈 ale nigdy mi nie brakowało ciąży. Męczę się już 3 raz tylko po to żeby przytulić i wycalować małego człowieka, który mieszkał w moim brzuchu. No kocham ten zapach moich małych dzieci 💕 ale ciąże nieee są dla mnie. Lubię swoją figurę i aktywny tryb życia a fakt że mam problem z założeniem skarpetek czy szybkim wejściem po schodach mnie frustruje 🙈 doceniam cud jakim jest ciąża ale dla mnie to środek do celu, zadanie do wykonania 😅

Chyba dużo zależy od miejsca do którego chodzisz. Ja mam wizytę 18.12 i to będzie 33+5 ale już w tym tyg położna mi proponowała ktg. A w dwóch pierwszych ciążach miałam ktg w 36 tyg

reklama
Do góry