reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
My z mężem jeżeli chodzi o imię to mamy na maksa grubą rozkmine. Ze wszystkich imion udało nam się wspólnie ustalić 3: Bruno, Olaf i Dominik. Bruno odpadł bo jak zauważyłam na jakimś filmiku na insta mamuśka prosiła o propozycje dla chłopca to w co drugim był Bruno 😅 Olaf jest super, ale Dominik też bo lubimy szybkich i wściekłych i tam jest Dominic toreto 🤣 mam jeden mały problem 🤣 była mojego męża to Dominika 🤣 i nie wiem czy jest to już moja zbyt duża przesada czy nie nadalybyscie imienia od byłej? Tylko że to forma męska 🤪

My z mężem jeżeli chodzi o imię to mamy na maksa grubą rozkmine. Ze wszystkich imion udało nam się wspólnie ustalić 3: Bruno, Olaf i Dominik. Bruno odpadł bo jak zauważyłam na jakimś filmiku na insta mamuśka prosiła o propozycje dla chłopca to w co drugim był Bruno 😅 Olaf jest super, ale Dominik też bo lubimy szybkich i wściekłych i tam jest Dominic toreto 🤣 mam jeden mały problem 🤣 była mojego męża to Dominika 🤣 i nie wiem czy jest to już moja zbyt duża przesada czy nie nadalybyscie imienia od byłej? Tylko że to forma męska
Żeby ta była Twojego męża jak się dowie, że daliście synkowi na imię Dominik nie pomyślała przypadkiem , że mąż ma jakiś sentyment to tego imienia🤣🤣🤣 - żartuję oczywiście 😉 a tak serio to Dominik w ostatnim czasie nie słyszałam ale akurat do mnie bardziej przemawia Olaf 😊

No i nadeszła długa nocka 🫣 u mnie wszyscy śpią od najstarszego do najmłodszego a ja w telefonie. Zaraz sobie kolejny odcinek skazanej puszczę oooo i tyle😉 moja malutka po całym dniu teraz urzęduje😊 niedawno mówiłam do starszych dzieci, że nie dociera do mnie zupełnie, że tak mało czasu zostało do rozwiązania 🫣 to pierwsza ciąża, która tak szybko mi leci. Przecież my niedługo się poznamy♥️♥️♥️ a co do imion to już wcześniej pisałam. że u nas Lidia zostaje i przyznam , że nikt ze mną nawet nie dyskutował w zasadzie 😁

My z mężem jeżeli chodzi o imię to mamy na maksa grubą rozkmine. Ze wszystkich imion udało nam się wspólnie ustalić 3: Bruno, Olaf i Dominik. Bruno odpadł bo jak zauważyłam na jakimś filmiku na insta mamuśka prosiła o propozycje dla chłopca to w co drugim był Bruno 😅 Olaf jest super, ale Dominik też bo lubimy szybkich i wściekłych i tam jest Dominic toreto 🤣 mam jeden mały problem 🤣 była mojego męża to Dominika 🤣 i nie wiem czy jest to już moja zbyt duża przesada czy nie nadalybyscie imienia od byłej? Tylko że to forma męska 🤪
Olaf brzmi mega slodko, śliczne imię! 🥹

toreto mnie przekonal hahaha 😂 jeszcze jak bedzie tak samo przystojny to hihihi 😂😂😂

Haha ja mam zawsze małe, nawet w ciąży i przy karmieniu. I gdzie tu sprawiedliwość???
Ja nie wiem czy to można nazwać brakiem sprawiedliwości. Jako posiadaczka pokaźnego biustu, stwierdzam, że jest on dużym obciążeniem. Nie dość że brzuch to jeszcze te cyce tyle ważą i potem się trudno obrócić z boku na bok 😂
Male cycki są jędrne i nie ulegają tak grawitacji 🥹 i nie wyciągną się do kolan po karmieniu piersią 🤪

Ja mam synka Dominika ❤️ uważam, że to super imię 😁

reklama
Dominik piękne imię, i nie jest jakoś szczególnie popularne, co też jest na plus.
Co do byłej, to zależy czy to był poważny, długi związek czy bardziej przelotny. Jak długi, to ja chyba bym odpuścila aby mężowi za bardzo się byla nie przypominała oraz żeby była nie myślała że to z jej powodu takie imię wybraliście 🙈
Chociaz, lata temu, gdy jeszcze studiowałam, pracowałam w miejscu, gdzie musiałam nosić plakietke z imieniem. Przyszedł kiedyś taki facet i powiedział że tak bardzo mu się podoba moje imię i tak miała na imię jego pierwsza miłość i tak ma na imię jego córka 🙂 więc jak widać niektórzy nie patrza na przeszłość, tylko wybierają imiona które naprawdę im się podobają 🙂 no, chyba że mama dziecka nie zna historii pierwszej miłości, to inna sprawa 😉

Do góry