Mi się bardzo podoba Blanka ale Jagoda też okJa 28 tydzień a zgagi mam serdecznie dosyć. Czasem kłuje mnie tu wysoko w mostku, a żołądek pobolewa w nocy zwłaszcza jak napiję się zimnego.
Które ładniejsze Blanka, Jagoda czy Nikola? Jakoś bardzo zaczęła mi się podobać Jagódka
reklama
My z mężem jeżeli chodzi o imię to mamy na maksa grubą rozkmine. Ze wszystkich imion udało nam się wspólnie ustalić 3: Bruno, Olaf i Dominik. Bruno odpadł bo jak zauważyłam na jakimś filmiku na insta mamuśka prosiła o propozycje dla chłopca to w co drugim był Bruno Olaf jest super, ale Dominik też bo lubimy szybkich i wściekłych i tam jest Dominic toreto mam jeden mały problem była mojego męża to Dominika i nie wiem czy jest to już moja zbyt duża przesada czy nie nadalybyscie imienia od byłej? Tylko że to forma męska
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Żeby ta była Twojego męża jak się dowie, że daliście synkowi na imię Dominik nie pomyślała przypadkiem , że mąż ma jakiś sentyment to tego imienia - żartuję oczywiście a tak serio to Dominik w ostatnim czasie nie słyszałam ale akurat do mnie bardziej przemawia OlafMy z mężem jeżeli chodzi o imię to mamy na maksa grubą rozkmine. Ze wszystkich imion udało nam się wspólnie ustalić 3: Bruno, Olaf i Dominik. Bruno odpadł bo jak zauważyłam na jakimś filmiku na insta mamuśka prosiła o propozycje dla chłopca to w co drugim był Bruno Olaf jest super, ale Dominik też bo lubimy szybkich i wściekłych i tam jest Dominic toreto mam jeden mały problem była mojego męża to Dominika i nie wiem czy jest to już moja zbyt duża przesada czy nie nadalybyscie imienia od byłej? Tylko że to forma męska
MagdaaaLena
Fanka BB :)
No i nadeszła długa nocka u mnie wszyscy śpią od najstarszego do najmłodszego a ja w telefonie. Zaraz sobie kolejny odcinek skazanej puszczę oooo i tyle moja malutka po całym dniu teraz urzęduje niedawno mówiłam do starszych dzieci, że nie dociera do mnie zupełnie, że tak mało czasu zostało do rozwiązania to pierwsza ciąża, która tak szybko mi leci. Przecież my niedługo się poznamy a co do imion to już wcześniej pisałam. że u nas Lidia zostaje i przyznam , że nikt ze mną nawet nie dyskutował w zasadzie
Mnie jest w stanie zwlec z wyra tylko moj pęcherzNo mi właśnie ostatnio też a dzisiaj w nocy to się aż zdenerwowałam i wstałam z łóżka przez ten ucisk na klatkę piersiową
Olaf brzmi mega slodko, śliczne imię!My z mężem jeżeli chodzi o imię to mamy na maksa grubą rozkmine. Ze wszystkich imion udało nam się wspólnie ustalić 3: Bruno, Olaf i Dominik. Bruno odpadł bo jak zauważyłam na jakimś filmiku na insta mamuśka prosiła o propozycje dla chłopca to w co drugim był Bruno Olaf jest super, ale Dominik też bo lubimy szybkich i wściekłych i tam jest Dominic toreto mam jeden mały problem była mojego męża to Dominika i nie wiem czy jest to już moja zbyt duża przesada czy nie nadalybyscie imienia od byłej? Tylko że to forma męska
Palinka13
Moderator
toreto mnie przekonal hahaha jeszcze jak bedzie tak samo przystojny to hihihiMy z mężem jeżeli chodzi o imię to mamy na maksa grubą rozkmine. Ze wszystkich imion udało nam się wspólnie ustalić 3: Bruno, Olaf i Dominik. Bruno odpadł bo jak zauważyłam na jakimś filmiku na insta mamuśka prosiła o propozycje dla chłopca to w co drugim był Bruno Olaf jest super, ale Dominik też bo lubimy szybkich i wściekłych i tam jest Dominic toreto mam jeden mały problem była mojego męża to Dominika i nie wiem czy jest to już moja zbyt duża przesada czy nie nadalybyscie imienia od byłej? Tylko że to forma męska
Ja nie wiem czy to można nazwać brakiem sprawiedliwości. Jako posiadaczka pokaźnego biustu, stwierdzam, że jest on dużym obciążeniem. Nie dość że brzuch to jeszcze te cyce tyle ważą i potem się trudno obrócić z boku na bokHaha ja mam zawsze małe, nawet w ciąży i przy karmieniu. I gdzie tu sprawiedliwość???
Male cycki są jędrne i nie ulegają tak grawitacji i nie wyciągną się do kolan po karmieniu piersią
Ja mam synka Dominika uważam, że to super imięMy z mężem jeżeli chodzi o imię to mamy na maksa grubą rozkmine. Ze wszystkich imion udało nam się wspólnie ustalić 3: Bruno, Olaf i Dominik. Bruno odpadł bo jak zauważyłam na jakimś filmiku na insta mamuśka prosiła o propozycje dla chłopca to w co drugim był Bruno Olaf jest super, ale Dominik też bo lubimy szybkich i wściekłych i tam jest Dominic toreto mam jeden mały problem była mojego męża to Dominika i nie wiem czy jest to już moja zbyt duża przesada czy nie nadalybyscie imienia od byłej? Tylko że to forma męska
reklama
Dominik piękne imię, i nie jest jakoś szczególnie popularne, co też jest na plus.My z mężem jeżeli chodzi o imię to mamy na maksa grubą rozkmine. Ze wszystkich imion udało nam się wspólnie ustalić 3: Bruno, Olaf i Dominik. Bruno odpadł bo jak zauważyłam na jakimś filmiku na insta mamuśka prosiła o propozycje dla chłopca to w co drugim był Bruno Olaf jest super, ale Dominik też bo lubimy szybkich i wściekłych i tam jest Dominic toreto mam jeden mały problem była mojego męża to Dominika i nie wiem czy jest to już moja zbyt duża przesada czy nie nadalybyscie imienia od byłej? Tylko że to forma męska
Co do byłej, to zależy czy to był poważny, długi związek czy bardziej przelotny. Jak długi, to ja chyba bym odpuścila aby mężowi za bardzo się byla nie przypominała oraz żeby była nie myślała że to z jej powodu takie imię wybraliście
Chociaz, lata temu, gdy jeszcze studiowałam, pracowałam w miejscu, gdzie musiałam nosić plakietke z imieniem. Przyszedł kiedyś taki facet i powiedział że tak bardzo mu się podoba moje imię i tak miała na imię jego pierwsza miłość i tak ma na imię jego córka więc jak widać niektórzy nie patrza na przeszłość, tylko wybierają imiona które naprawdę im się podobają no, chyba że mama dziecka nie zna historii pierwszej miłości, to inna sprawa