reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Też o niej w nocy myślałam.
Miałam tak kiepską noc, że połowy nie przespalam. Czułam taki ucisk przy oddychaniu że masakra... Też tak miewacie? Leżałam na boku, w pozycji półsiedzącej ale nic nie pomagało
Ja dzisiaj poszłam spać po 4 30 i o 6 50 wstałam ogarnąć przedszkolaka, wczoraj w nocy poszłam spać po północy a 2 10 pobudka i siadam na łóżku i siedzę. Wszyscy śpią a mi się łzy kręcą że już mam dosyć. Na lewym boku nie mogę za długo leżeć bo mnie bardzo boli biodro , ogólnie przerąbane bo każda pozycja daje o sobie znać po niedługim czasie.

reklama
Dziewczyny, zaczęłam 33tc i o ile do zgagi juz przywyklam to mdlosci mnie wyprowadzają z równowagi. Chyba mam uciśnięty żołądek. Jak u Was sytuacja? Ktoras tego doświadcza?
Ja nie mam mdłości, jedynie zgagi, ale to do teraz pomimo 36+1 :) na szczęście na mnie działa gaviscon. Jedyne co mam to w nocy jak się napiję wody i położę to za chwilę czuję że wraca i muszę jeszcze raz przełknąć 😅

Ja dzisiaj poszłam spać po 4 30 i o 6 50 wstałam ogarnąć przedszkolaka, wczoraj w nocy poszłam spać po północy a 2 10 pobudka i siadam na łóżku i siedzę. Wszyscy śpią a mi się łzy kręcą że już mam dosyć. Na lewym boku nie mogę za długo leżeć bo mnie bardzo boli biodro , ogólnie przerąbane bo każda pozycja daje o sobie znać po niedługim czasie.
To prawda, ja się kręcę jak kurczak na różnie bo biodra bolą okrutnie i wstaje jakoś 7:30 bo wylleżeć się już nie da 😅

Jest jeszcze jedna rzecz, która mi mocno doskwiera, a mianowicie piersi 🤣 są tak duże i ciężkie że mi uciskają na brzuch i przez to mnie boli i ściąga go w dół, przez co skóra tego brzucha jeszcze bardziej mnie boli 🤣problemy pierwszego świata 🤣 za duże piersi 🤣🤣🤣

Mi się też z tych trzech chyba najbardziej podoba Jagoda 😁. Mieliśmy w sąsiedztwie z mężem dwie dziewczyny bliźniaczki i były Róża i Jagoda właśnie - ultra słodziaki były z nich 😍. My czekamy na małą Anię 🩷🌸 jeszcze braliśmy pod uwagę Julkę oraz Marysię ale Ania jednak wygrała 😁
No i super, że już macie wybrane. Mi bardzo podoba się Julia, ale jest u siostry, swoją drogą mega z niej ziółko, wulkan energii i grzecznością nie grzeszy, ale jest przy tym taka słodka 😁

Też o niej w nocy myślałam.
Miałam tak kiepską noc, że połowy nie przespalam. Czułam taki ucisk przy oddychaniu że masakra... Też tak miewacie? Leżałam na boku, w pozycji półsiedzącej ale nic nie pomagało
Ja czuję taki ucisk zazwyczaj jak siedzę. Ogólnie jak mam ten ucisk to ciężko mi znaleźć wtedy pozycję, w której będzie mi wygodnie

reklama
Jest jeszcze jedna rzecz, która mi mocno doskwiera, a mianowicie piersi 🤣 są tak duże i ciężkie że mi uciskają na brzuch i przez to mnie boli i ściąga go w dół, przez co skóra tego brzucha jeszcze bardziej mnie boli 🤣problemy pierwszego świata 🤣 za duże piersi 🤣🤣🤣
Oj jak ja Cię rozumiem. Ja miałam duże już przed ciążą, a teraz to są kolosalne 😂 ostatnio chciałam kupić stanik do karmienia i poprosiłam 75 I lub J , to mi sklepowa odpowiedziała że jeszcze takiego nie przywoziła 🤣

Do góry