reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny, zaczęłam 33tc i o ile do zgagi juz przywyklam to mdlosci mnie wyprowadzają z równowagi. Chyba mam uciśnięty żołądek. Jak u Was sytuacja? Ktoras tego doświadcza?
Ja 28 tydzień a zgagi mam serdecznie dosyć. Czasem kłuje mnie tu wysoko w mostku, a żołądek pobolewa w nocy zwłaszcza jak napiję się zimnego.
Które ładniejsze Blanka, Jagoda czy Nikola? Jakoś bardzo zaczęła mi się podobać Jagódka 😁

reklama
Ja 28 tydzień a zgagi mam serdecznie dosyć. Czasem kłuje mnie tu wysoko w mostku, a żołądek pobolewa w nocy zwłaszcza jak napiję się zimnego.
Które ładniejsze Blanka, Jagoda czy Nikola? Jakoś bardzo zaczęła mi się podobać Jagódka 😁
A coś Ci na to pomaga? Czy jesteśmy na straconej pozycji?

Jagoda - piekne imię, cudo zdrobnienie.
Blanka - czuje ze będzie tych imion jak grzybów po deszczu, ale też ladne:D
Nikola nie w moim typie 🤷‍♀️

Nie pomogłam, ale próbowałam 🥹🤪

Ale macie fajnie, że już wszystkie w okolicy 33 tygodnia.
Ja przy Was taka młoda ciężarówka 😁, bo dopiero 28 tydzień 😀 przykleilam się do Was z lutowych mam, bo tam cisza 😂już bym chciała żeby był ten styczeń, a potem jakoś zleci 😉
Ciesz się tym czasem:D ja wtedy funkcjonowałam normalnie. Dzis zgaga, mdlosci, brak siły na cokolwiek. Wyniki labo idealne, żadnej anemii. Także chyba muszę to zaakceptować 🙈

A coś Ci na to pomaga? Czy jesteśmy na straconej pozycji?

Jagoda - piekne imię, cudo zdrobnienie.
Blanka - czuje ze będzie tych imion jak grzybów po deszczu, ale też ladne:D
Nikola nie w moim typie 🤷‍♀️

Nie pomogłam, ale próbowałam 🥹🤪
Pomogłaś 🙂 bo ja już wariuje z tym imieniem 🤣
Mi nieco pomaga wypicie ciepłego mleka i posiedzenie, leżąc czuję jakbym się dusiła.

Blanka fakt bardzo teraz popularne a Jagoda dosyć zapomniane przynajmniej w moich rewirach. Wiec podoba mi sie Jagoda 😃

reklama
Do góry