reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny, zaczęłam 33tc i o ile do zgagi juz przywyklam to mdlosci mnie wyprowadzają z równowagi. Chyba mam uciśnięty żołądek. Jak u Was sytuacja? Ktoras tego doświadcza?
Ja 28 tydzień a zgagi mam serdecznie dosyć. Czasem kłuje mnie tu wysoko w mostku, a żołądek pobolewa w nocy zwłaszcza jak napiję się zimnego.
Które ładniejsze Blanka, Jagoda czy Nikola? Jakoś bardzo zaczęła mi się podobać Jagódka 😁

reklama
Ja 28 tydzień a zgagi mam serdecznie dosyć. Czasem kłuje mnie tu wysoko w mostku, a żołądek pobolewa w nocy zwłaszcza jak napiję się zimnego.
Które ładniejsze Blanka, Jagoda czy Nikola? Jakoś bardzo zaczęła mi się podobać Jagódka 😁
A coś Ci na to pomaga? Czy jesteśmy na straconej pozycji?

Jagoda - piekne imię, cudo zdrobnienie.
Blanka - czuje ze będzie tych imion jak grzybów po deszczu, ale też ladne:D
Nikola nie w moim typie 🤷‍♀️

Nie pomogłam, ale próbowałam 🥹🤪

Ale macie fajnie, że już wszystkie w okolicy 33 tygodnia.
Ja przy Was taka młoda ciężarówka 😁, bo dopiero 28 tydzień 😀 przykleilam się do Was z lutowych mam, bo tam cisza 😂już bym chciała żeby był ten styczeń, a potem jakoś zleci 😉
Ciesz się tym czasem:D ja wtedy funkcjonowałam normalnie. Dzis zgaga, mdlosci, brak siły na cokolwiek. Wyniki labo idealne, żadnej anemii. Także chyba muszę to zaakceptować 🙈

A coś Ci na to pomaga? Czy jesteśmy na straconej pozycji?

Jagoda - piekne imię, cudo zdrobnienie.
Blanka - czuje ze będzie tych imion jak grzybów po deszczu, ale też ladne:D
Nikola nie w moim typie 🤷‍♀️

Nie pomogłam, ale próbowałam 🥹🤪
Pomogłaś 🙂 bo ja już wariuje z tym imieniem 🤣
Mi nieco pomaga wypicie ciepłego mleka i posiedzenie, leżąc czuję jakbym się dusiła.

Blanka fakt bardzo teraz popularne a Jagoda dosyć zapomniane przynajmniej w moich rewirach. Wiec podoba mi sie Jagoda 😃

reklama
Do góry