Hej, jak tam sytuacja u Ciebie?Dziękuję
Mam zamiar podejść do doktora, jest od 12, wtedy zapytam i jak powie, że trzeba to pojadę na KTG.
Mój okres był dość bolesny, więc może i macica bardziej wrażliwa, ale wiem, że muszę kontrolować.
Czy wasze dzieci wybudza hałas lub głośniejsza mowa?
Czasem jak z łóżka krzyknę do drugiej osoby w domu to mały wybudza się i kopie często w jedno miejsce tak jakby się witał lub opieprzał mnie, że go śmiałam obudzić.
reklama
Żeby nie było- czekolada też czasami wjedzie ale generalnie jem pełno warzyw i owoców, soki wyciskane, duuuuzo wody, orzechy, owsiankę, kaszę, suszone owoce, daktyle itp.No to jak mówisz że dietę masz dobrą, jesz wszystko co trzeba, czyli chia, pijesz dużo wody, jesz mało zapychaczy to zaaplikuj sobie czopek, co Ci szkodzi to że na kogoś nie podziałało to nie znaczy że na Ciebie nie podziała
Byłam przed chwilą w biedro i jak na zawołanie zrobili promocje na suszone owoce więc kupiłam dwie paczki śliwek
Właśnie wbrew pozorom owsianki są przereklamowane nasiona chia mają o wiele więcej błonnika daktyle? A to można tak jeść daktyle? Bo mi się co chwila wyświetlają filmiki że daktyle to na wywołanie porodu ale w sumie nie czytałam jakie mają właściwościŻeby nie było- czekolada też czasami wjedzie ale generalnie jem pełno warzyw i owoców, soki wyciskane, duuuuzo wody, orzechy, owsiankę, kaszę, suszone owoce, daktyle itp.
Byłam przed chwilą w biedro i jak na zawołanie zrobili promocje na suszone owoce więc kupiłam dwie paczki śliwek
Oszczędzaj się! A który tydzień?Ja dziś po wizycie mała waży 2200 mam się dalej oszczędzać szyjka miękka i czasem napina mi się brzuch i twardnieje więc mam brać magnez i nospe
32+0Oszczędzaj się! A który tydzień?
Właśnie są super ale faktycznie też mi się wyświetlil ostatnio filmik o wywoływaniu porodu daktylami ( może obserwujemy to samo na ig ) ale to chyba właśnie chodziło że zbyt mocne poprawienie pracy jelit w każdym razie nie zadziałało u tej dziewczyny z filmiku jak miało i zamiast urodzić spędziła wieczór na toalecie myślę że z umiarem są spokoWłaśnie wbrew pozorom owsianki są przereklamowane nasiona chia mają o wiele więcej błonnika daktyle? A to można tak jeść daktyle? Bo mi się co chwila wyświetlają filmiki że daktyle to na wywołanie porodu ale w sumie nie czytałam jakie mają właściwości
Tak bo jednym ze sposób wywoływania porodu jest wlasnie pobudzenie ruchów jelit dlatego właśnie te daktyle, olejki rycynowe, lewatywy itp. Ale no to powinno zadziałać dopiero w odpowiednim tygodniu a teraz śmiało spróbuj żeby sobie ulżyć ja w 1 trymestrze jadłam śliwki suszone i piłam nasiona chiaWłaśnie są super ale faktycznie też mi się wyświetlil ostatnio filmik o wywoływaniu porodu daktylami ( może obserwujemy to samo na ig ) ale to chyba właśnie chodziło że zbyt mocne poprawienie pracy jelit w każdym razie nie zadziałało u tej dziewczyny z filmiku jak miało i zamiast urodzić spędziła wieczór na toalecie myślę że z umiarem są spoko
julcia7777
Aktywna w BB
Na krztusiec nie ma antybiotyku, ponieważ to wirus. Prawdopodobnie podali bo powstało nadkażenie bakteryjne. Możesz zrobić test na igg i igm krztuśca. Powinien już wyjść
Miałam kiedyś krztusiec i lekarz przepisał mi antybiotyk Sumamed, dwa razy miałam brać w odstępach po jednym opakowaniu i lek na kaszel na receptę. Objawy przeszły po paru dniach
reklama
Hej, jak tam sytuacja u Ciebie?
Dzięki, że pytasz. Wszystko w porządku, w razie bólu mam brać nospę.
USG pojutrze.