reklama
Mi się dziś mocno macica spina, szczególnie jak siedzę i pracuje jak chodzę to jest spoko... Już dwa razy dziś musiałam zrobić sobie większą przerwę w pracy, bo nie byłam w stanie się skupić. Dobrze, że pracuje zdalnie...
To brzmi jak skurcze przepowiadająceU mnie ból jest jak silny bol w drugi dzien miesiaczki i rozprzestrzenia się do pleców.
Musze przeczekać, czasem nawet mowic nie dam rady, taki nieprzyjemny ból
MagdaaaLena
Fanka BB :)
U mnie jest dokładnie tak samo. Wtedy myślę żeby już przeszło i puściło. Nic przyjemnego. Dlatego ostatnio często mam myśli związane z porodem , bo przez te bóle mi się to przypominaU mnie ból jest jak silny bol w drugi dzien miesiaczki i rozprzestrzenia się do pleców.
Musze przeczekać, czasem nawet mowic nie dam rady, taki nieprzyjemny ból
A nie myślisz że są to przepowiadające? Byłaś sprawdzić to u lekarza albo mówiłaś o tym lekarzowi? Bo aż takie bóle to nie brzmią jak braxtona hicksaU mnie jest dokładnie tak samo. Wtedy myślę żeby już przeszło i puściło. Nic przyjemnego. Dlatego ostatnio często mam myśli związane z porodem , bo przez te bóle mi się to przypomina
MagdaaaLena
Mam teraz wizytę 19 listopada więc powiem o tym. Kurczę ja się o wywołanie martwię a tu psikusa żeby nie było kurczę u mnie to już kolejna ciąża i dzisiaj w domu mówiłam że jeszcze 5 tygodni to muszę wytrzymać bo od 37 tygodnia ciąża jest uznana za donoszona. A dzisiaj odczuwam duże zmęczenie bo się narobiłam trochę.A nie myślisz że są to przepowiadające? Byłaś sprawdzić to u lekarza albo mówiłaś o tym lekarzowi? Bo aż takie bóle to nie brzmią jak braxtona hicksa
MagdaaaLena
Kurczę ja chyba przystopuje ale to jest ciężkie przy licznej rodzinie teraz znowu myślę w drugą stronę, żeby nic wcześniej nie było
No nam położna mówiła, że jak mamy bolesne skurcze przed 37 tygodniem, to nie mamy co zwlekać tylko jechać na IP i to bezzwłocznie. Może się okazać że to nic takiego, ale może też się okazać że to skurcze przepowiadające a wtedy będą mogli zareagować i powstrzymać te skurcze żeby nie dopuścić do przedwczesnego porodu.Mam teraz wizytę 19 listopada więc powiem o tym. Kurczę ja się o wywołanie martwię a tu psikusa żeby nie było kurczę u mnie to już kolejna ciąża i dzisiaj w domu mówiłam że jeszcze 5 tygodni to muszę wytrzymać bo od 37 tygodnia ciąża jest uznana za donoszona. A dzisiaj odczuwam duże zmęczenie bo się narobiłam trochę.
reklama
Ja mam takie średnio bolesne, ale co jestem u gina i sprawdza szyjkę to cały czas długa i zamknięta na szczęście.Hmmm faktycznie bym to sprawdziła. Dla mnie to jest nieprzyjemne bo cały brzuch twardnieje ale nie powiedziałabym że bolesne... Wiem, że łatwo powiedzieć ciężej zrobić ale powinnaś jutro poleżeć i porządnie odpocząć