reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Cześć dziewczyny😉 jak samopoczucie u Was? Poruszony był temat wielkości brzuszka i mi się zdaje że też mam spory brzuch i ogólnie to czuje się kurcze gruba😁 co do wyprawki to myślę, że to fajny czas. Też czekałam do połówkowych i myślę że pomału można już coś kupować. Ja nie mam nic🙈 w domu dwóch małych chłopców, a teraz zakupy będą dla dziewczynki 🥰 czekałam tylko żeby się upewnić co do płci i w weekend po chłopcu cztery torby ubrań poszły do oddania.
Ja już wpadłam w zakupowy szał 🤣🤣🤣 po dwóch chłopcach trochę różu, kwiatów i kiecek nie zaszkodzi 🙈 ale rzeczy po starszakach też zostawiam. Nie będzie mi przeszkadzał widok dziewczynki w niebieskim body, zwłaszcza że te pierwsze ubrania są na chwilę i zaraz bejbis wyrośnie 😊

reklama
Ja już wpadłam w zakupowy szał 🤣🤣🤣 po dwóch chłopcach trochę różu, kwiatów i kiecek nie zaszkodzi 🙈 ale rzeczy po starszakach też zostawiam. Nie będzie mi przeszkadzał widok dziewczynki w niebieskim body, zwłaszcza że te pierwsze ubrania są na chwilę i zaraz bejbis wyrośnie 😊
Dla dziewczynek są takie ładne rzeczy😁 ojej ha dopiero zaczynam zakupy🙂 do mnie jakoś nie dociera że jest dziewczynka 😍 a tak bardzo chciałam♥️ ja po dwóch chłopcach takie malutkie rzeczy już wcześniej oddałam i wózek też sprzedałam, a teraz sama nie mam nic😁

Jak się czujecie? W przyszłym tyg ma się trochę ochłodzić 🥳🥳🥳
Ja przez to że mam oszczędzający tryb życia to dużo w domu przebywam a tu przyjemna temperatura 😅 ale ja jestem ciepłolubna nawet w ciąży :p jedyne co teraz mi dokucza to że brzuch mocno się rozrasta i coś tam pobolewa z każdej strony 😅

Ja też czekam na ochłodzenie. Wczoraj się fatalnie czułam, dziś już zdecydowanie lepiej, ale mimo wszystko chłodniej już by mogło być 🙂 tylko z drugiej strony w czym wtedy będę chodzić 🤔 teraz to jeszcze latam w normalnych sukienkach ale w stare, długie spodnie już na pewno się nie zmieszczę 🙈

reklama
Ja też czekam na ochłodzenie. Wczoraj się fatalnie czułam, dziś już zdecydowanie lepiej, ale mimo wszystko chłodniej już by mogło być 🙂 tylko z drugiej strony w czym wtedy będę chodzić 🤔 teraz to jeszcze latam w normalnych sukienkach ale w stare, długie spodnie już na pewno się nie zmieszczę 🙈
wlasnie o tym nie pomyslalam ze ja nie mam ciuchow zadnych cieplych zeby sie bebenek zmiescil 😂 no i znowu zakupy 😂😂

Do góry