reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Hej jakie macie zdanie o szkole rodzenia . Zapisujecie się? Warto? Czy online czy stacjonarnie? Jakie są ceny w waszych miastach? Jesteś z Łodzi czy jakaś mama zgłębia temat w tym mieście?

reklama
Hej jakie macie zdanie o szkole rodzenia . Zapisujecie się? Warto? Czy online czy stacjonarnie? Jakie są ceny w waszych miastach? Jesteś z Łodzi czy jakaś mama zgłębia temat w tym mieście?
Ja chodziłam na zajęcia szkoły rodzenia przy szpitalu który wybrałam do porodu. Kosztowało to 200 zł ale pieniądze były zwracane jeśli się urodziło w tym szpitalu. Polecam, fajnie można się oswoić z niektórymi tematami a zajęcia prowadziły położne więc jak przyjechałam rodzić miło było zobaczyć znajomą twarz
Jedynie zajęcia z pierwszej pomocy były w mojej ocenie niewystarczające. Ja jestem ratownikiem więc oczekiwałam więcej wiedzy i praktyki- na takie zajęcia warto zapisać się gdzieś gdzie tylko omawia się zagadnienia związane z udzielaniem pierwszej pomocy

Witam wszystkim. Termin na 16 lipca 2025, moje druga ciąża. Na pokładzie prawie 3 letnia córka. Można prosić o dodatnie do prywatnej grupy?

ja uczęszczałam na takie zajęcia prywatne, odbywały się z partnerem/mężem, w 2022 roku kosztowało u nas 450 zł za 10 spotkań. Oprócz teorii były też ćwiczenia, opieka nad noworodkiem, kapanie, pielęgnacja, pierwsza pomoc. Ogólnie polecam takie zajęcia stacjonarne

Do góry