S
sylwia114@
Gość
Zalogowałam się na aplikacji i nie mam powiadomienia o nowej grupie. Mam prośbę o sprawdzenie czy zostałam dodana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak wejdziesz na strone normalnie jak wczesniej to tez nic nie mialas? Zadnego powiadomienia?Zalogowałam się na aplikacji i nie mam powiadomienia o nowej grupie. Mam prośbę o sprawdzenie czy zostałam dodana
Ja nie dostałam powiadomienia. Ale jak wchodzę na stronę to są 22 strony wiadomości a było 354Niech odezwa sie wszystkie ktore nie maja powiadomienia ogarniemy to
nie mam, patrzyłam na telefonie w przeglądarce, na laptopie teraz, oraz pobrałam specjalnie aplikację - nic , w powiadomieniach i wiadomościacha jak wejdziesz na strone normalnie jak wczesniej to tez nic nie mialas? Zadnego powiadomienia?
u mnie 354Ja nie dostałam powiadomienia. Ale jak wchodzę na stronę to są 22 strony wiadomości a było 354
Już napisałam do @aniasluZalogowałam się na aplikacji i nie mam powiadomienia o nowej grupie. Mam prośbę o sprawdzenie czy zostałam dodana
oki dziękujeJuż napisałam do @aniaslu
Na pewno podawałam Cię na liście
ja nie mam powiadomienia.Niech odezwa sie wszystkie ktore nie maja powiadomienia ogarniemy to