reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

I że ciężarne maja pierwszeństwo też się zgadzam w stu proc .. czy to sklep czy to osrodek zdrowia. .. no bo co rzygac przy wszytskich czlowiek ma a funkcjonować trzeba jakoś zakupy zrobic tu człowiekowi nie dobrze... niektórzy to tego wgl nie rozumieją np w sklepach wzdychają albo nie przepuszcza bo hamstwo takie ze szok ..
Ja zawsze przepuszczałam kobiety w ciąży jak widziałam że mają brzuszek taki co oceniałam że ciężarna żeby też Babki jakiejś nie urazić 🫣
Najgorzej że kobieta kobiecie nie ustąpi , ja czasami przepuszczam też ludzi z małymi dziećmi

reklama
Ja zawsze przepuszczałam kobiety w ciąży jak widziałam że mają brzuszek taki co oceniałam że ciężarna żeby też Babki jakiejś nie urazić 🫣
Najgorzej że kobieta kobiecie nie ustąpi , ja czasami przepuszczam też ludzi z małymi dziećmi
rzadko ludzie przepuszczaja.. a tym bardziej seniorzy ktorzy maja malooooooo czasu bo tacy zalatani. Oni zawsze musza byc pierwsi 😂

Bardzo się ciesze z takich dobrych wizyt dziś 🥰 Chialabym też już widzieć jak dzidzia wywija i biję serduszko. U mnie dziś 5+3 dalej brak objawów ciąży. Byłam tez dzis na usg ale lekarz nic w sumie nie powiedział. Nic nie pomierzył. Byłam tam aż 3 minuty! Umowie się do swojego lekarza na medicover za tydzień. Żeby się uspokoic. Z dobrych wieści to fakt że krwiaka prawie już nie ma. Ale martwi mnie ta beta bo odebrałam wypis. Rośnie ale wolno cały czas. Boje sie ze pokaże się serduszko a nagle sie zatrzyma i koniec.

Załączniki

• Messenger_creation_9840671b-93b7-49ec-a16f-81f7c25df260.jpg
    Messenger_creation_9840671b-93b7-49ec-a16f-81f7c25df260.jpg
    112,7 KB · Wyświetleń: 78
  • Messenger_creation_e2f14d4d-57f0-4b85-ac20-bc8e69ca8d93.jpg
    Messenger_creation_e2f14d4d-57f0-4b85-ac20-bc8e69ca8d93.jpg
    123,6 KB · Wyświetleń: 82
Bardzo się ciesze z takich dobrych wizyt dziś 🥰 Chialabym też już widzieć jak dzidzia wywija i biję serduszko. U mnie dziś 5+3 dalej brak objawów ciąży. Byłam tez dzis na usg ale lekarz nic w sumie nie powiedział. Nic nie pomierzył. Byłam tam aż 3 minuty! Umowie się do swojego lekarza na medicover za tydzień. Żeby się uspokoic. Z dobrych wieści to fakt że krwiaka prawie już nie ma. Ale martwi mnie ta beta bo odebrałam wypis. Rośnie ale wolno cały czas. Boje sie ze pokaże się serduszko a nagle sie zatrzyma i koniec.
gratulacje ❤️trzymam kciuki ☀️

Dziewczyny ale mam smaki … zamówiłam sushi….. ogromne sushi , powiedziałam że proszę dla kobiet w 🤰 bez surowej ryby 🥰🥰🥰od wczoraj mi się coś odkleiło . W nocy kalarepa teraz kolejna zachcianka 😅
ja dziś zabiłabym dla rosołu, zamówiłam w swoim ulubionym bistro i to było cudowne przeżycie 😍 nigdy mi tak rosół nie smakował jak dzisiaj 😋😂

reklama
Do góry