reklama
Ja mam prenatalne w środę, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Niby będzie 11+0 więc 12 tydzień, ale jeden lekarz mówi, że za wcześnie, inny że dobry termin. Najwyżej mnie odprawi z kwitkiem. Nie ma w medicover innych terminów na czerwiec :/A u mnie całkiem okej, nawet udało się wyjść na spacer i rano też te mdłości już jakoś minęły na szczęście. Zrobienie obiadu jest męczące bardziej fizycznie, ale wszystko po prostu powoli i jakoś idzie. Jutro wizyta, mam nadzieję, że wszystko ok, nie mogę się doczekać.
Chyba w tym tygodniu będą tu pierwsze USG genetyczne, dobrze kojarzę?
Za to mam skierowanie do Poradni Badań Prenatalnych i mam 26.06 więc będzie już bezpieczniej z terminem.
Ja dopiero na początku lipca. I im bliżej,tym większy stres.A u mnie całkiem okej, nawet udało się wyjść na spacer i rano też te mdłości już jakoś minęły na szczęście. Zrobienie obiadu jest męczące bardziej fizycznie, ale wszystko po prostu powoli i jakoś idzie. Jutro wizyta, mam nadzieję, że wszystko ok, nie mogę się doczekać.
Chyba w tym tygodniu będą tu pierwsze USG genetyczne, dobrze kojarzę?
Mialla26
Fanka BB :)
ja też, mam na 2 lipcaJa dopiero na początku lipca. I im bliżej,tym większy stres.
Ja, Wrocław, a dokładniej miejscowość przy Wrocławiu, gmina DługołękaA ja mam takie pytanko czy ktoras z Was jest z okolic Wroclawia, oleśnicy?
Palinka13
Moderator
oooo ciagle mi wyskakuje gosciu z wyprawkami dla bobasow i ma tak zajebiste wyprawki.. wysyla poczta i ma sklep stacjonarny w olesnicy na 3maja. Za 3.800 ma w zestawie wozek, nosidelko, lozeczko i mase rzeczy, lacznie 50elementow i sie zastanawialam czy sobie wycieczki tam nie zrobie ale to jeszczeJa, Wrocław, a dokładniej miejscowość przy Wrocławiu, gmina Długołęka
Madziulek169
Fanka BB :)
Łącze swie w bólach żyje dziewczęta od rana na nogach córkę z obozu odebrać i wyjazd z rodzina na taty urodziny. Obiadek dostałam pod nos i powiem wam że u kogoś. Lepiej smakuje nawet zjadłam dwa posiłki rosół i drugie danie wybrałam ziemniaki na pół z mężem devolay po 2 godzinach wepchnelam torta bezowego i jeden kawalek jabłecznika mamy ale był pyszny dawno nie jadłam takiego. Mokrego kruchego uwielbiam takie dobra passa mnie opuściła gdy wrocilam do domu znowu źle samopoczucie eh chyba ten dom. Zła energię na mnie wywiera z tymi mdlosciami ..Też dzisiaj mam taki tryb
Wzięłam wczoraj leki na te mdłości ale dzisiaj jakoś tak bardziej je czuję i jest mi niedobrze
Strasznie denerwują mnie ciężarne na Instagramie takie szczęśliwe zadowolone , biegające a ja wegetuję
Ogółem jak cokolwiek zjem to taki mi brzuch wywala że masakra
Już taka zmęczona jestem tym stanem
reklama
Poka te ofertę, aż se poczytamoooo ciagle mi wyskakuje gosciu z wyprawkami dla bobasow i ma tak zajebiste wyprawki.. wysyla poczta i ma sklep stacjonarny w olesnicy na 3maja. Za 3.800 ma w zestawie wozek, nosidelko, lozeczko i mase rzeczy, lacznie 50elementow i sie zastanawialam czy sobie wycieczki tam nie zrobie ale to jeszcze
Daleko masz do Oleśnicy?