reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Cześć Dziewczyny.

Jak tam u Was dziś samopoczucie?
Do mnie po tygodniu spokoju wróciły mdłości 😅🤣

Dobrego dnia :)
U mnie okey :)
Mdłości mam o niebo mniejsze
Nawet wczoraj jakoś po Auchan chodziłam i nie było masakry
No i więcej energii też
Odnośnie spania po kontroli kupię sobie poduszkę do spania dla ciężarnych bo teraz muszę spać na lewym boku obwarowana poduszkami 😝
wczoraj byłam na shoppingu ale nic mi w oko nie wpadło
Co planujecie kupić do chodzenia na lato? Tak nie wiem czy jest sens kupować kiecki ciążowe czy poprostu nie kupić sobie czegoś luźnego co zostanie w szafie na czas po ciąży 😄

Cześć Dziewczyny.

Jezu u mnie to samo. W nocy myślałam że zaraz zwrócę, rano było nawet ok, zjadłam banana, poszliśmy do kościoła i słabo mi się tam zrobiło musiałam usiąść. Później śniadanie i ledwo wcisnęłam bo takie mam mdłości :( masakra jakaś

Jezu u mnie to samo. W nocy myślałam że zaraz zwrócę, rano było nawet ok, zjadłam banana, poszliśmy do kościoła i słabo mi się tam zrobiło musiałam usiąść. Później śniadanie i ledwo wcisnęłam bo takie mam mdłości :( masakra jakaś
W których jesteście tygodniach ? ☺️

Cześć Dziewczyny.

u mnie dobrze, mdłości rano robią się coraz mniej uciążliwe. Od czasu do czasu coś tam pociągnie w podbrzuszu, biust nadal ociężały, ale samopoczucie mam dobre i jestem w szoku, zwłaszcza jak czytam, że Wy się tak męczycie z dolegliwościami. 😔

Cześć Dziewczyny
Życzę Wam i maluszkom wszystkiego dobrego rośnijcie pięknie 😘
Od wczoraj jestem w domu ,maleństwo poszło do badania ,obeszło się bez zabiegu ,wystarczyły tabletki.Fizycznie ok,psychicznie totalnie nie mogę się ogarnąć…Ale będzie dobrze
🫶🏻

Cześć Dziewczyny
Od wczoraj jestem w domu ,maleństwo poszło do badania ,obeszło się bez zabiegu ,wystarczyły tabletki.Fizycznie ok,psychicznie totalnie nie mogę się ogarnąć…Ale będzie dobrze
🫶🏻
Cieszę się że już po i dobrze fizycznie się czujesz ☺️
Daj sobie czas

reklama
Cześć Dziewczyny
🫶🏻
Trzymaj się i odpoczywaj. Dobrze, że już jesteś w domu! 😘

Do góry